Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Choco ja się Twojemu mężowi w ogóle nie dziwę ;P mój S panikuję jak tylko powiem, że boli mnie brzuch "Ale to już? Jedziemy?" i jeszcze mnie pogania ;P
Choco dobrze się odstresujcie przed wielkim dniem ;-) Joani to ty dołączasz do pierwszych cesarek i jesteś już 4 na ten dzień, powodzenia ;-) Kara tylko obserwuj ciągle te ruchy i w razie czego reaguj, oby się rozruszał dzidziuś animka pewnie już się doczekać nie możesz co Kusiak zdrówka! Ritta to spokojnie doczekasz CC, super ;-)
Kusiak - biedna Ty strasznie Ci współczuję choróbska paskudnego, kuruj się jak najszybciej.
Trzymam kciuki za wszystkie cesarkowe mamusie i mam nadzieję że już niedługo pooglądamy fotki małych słodziaków
nie mam weny do pisania, poprasowałam pieluszki i plecy siadły ;/
Kusiak wracaj do zdrowia, oby ból głowy nie męczył Cię za długo
Choco czekamy na foto łóżeczka, no Mąż się stresuje i nie ma się co dziwić, w końcu niedługo będzie spełniał najważniejszą rolę w swoim życiu - ojca:-) Zjedz w domu porządne śniadanko, bo przez najbliższe dni to się pewnie nie najesz
Joani no proszę, to w czwartek będzie wysyp maluszków Powodzenia, na pewno będziemy trzymały kciuki
Animka mój Mąż to samo, a ja mam jeszcze tyle czasu do terminu Panikarze z tych naszych facetów hehe
Ann strasznie mi się już ciągnie bo termin mam na 2-7 września, więc właściwie już mogłoby się coś ruszyć a z drugiej strony to poród mnie przeraża i jeszcze nie chcę rodzić ;P i jak tu babie dogodzić
Animka Maltanka ja wieczorami też się boję właśnie mój mąż ode mnie pojechał ze szpitala i On dzwonił do mnie i płakał i ja też jak dwa wariaty. I właśnie dostałam steryd w tyłek troszkę bolało.