Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czemu nie dotyczy?
Co kobiety w ciąży mają z tymi zupkami chińskimi?Ja ostatnio też jak na zakupach przechodziłam koło tego regału to, aż się wahałam czy sobie nie wziąć, ale się opanowała, bo to nie zdrowe
)

heheh a ja dziś właśnie kupiłam zupke))

ja też zakupięNie ma mowy. Mój wojskowy, w pracy spędza 6 dób w ciągu miesiąca. reszta w domu ;]
Nie ma wyjścia, będzie wstawał![]()
Ja to najchętniej zamieniłabym sie z moim mężem na macierzyński(zaraz zostanę zlinczowana
)
Ja mogę wrócić do pracy a on niech siedzi z dzieckiem w domu ;-) Podobno przepisy się zmieniły i to drugie półrocze może wziąć mąż, ale nas to nie dotyczy :/
ja bym się nie zamieniła, dla mnie 8 godzin pracy to za dużo, wstaje o 6 po pracy do przedszkola, w domu jesteśmy przed 17, a o po 19 mały chodzi spać, aaaaa brak mi czasu
tak jest teraz tak, że to mąż może wziąć część macierzyńskiego

Wiem że to kontrowersyjne (szczególnie na takim wątku) ale ja też nie jestem zwolenniczką karmienia piersią
Córkę karmiłam całe 3 tygodnie i marnie to wspominam. Ciągle pogryzione, krwawiące i strasznie bolące sutki. Przeraża mnie to.
Ale pewnie jak u Ciebie Amaliee, mąż będzie naciskał :/
Ja nie karmiłam, przy drugim tez nie mam zamiaru (ale pewnie mąż mnie przymusi :/)
Ale wtedy schudłam z nerwów strasznie...