Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
MinieMe czyli ogólnie dobre wieści, tak? A badania jakieś masz zrobić?Ładny pęcherzyk, hi hi. A witaminy jakie, takie ciążowe już?
No i oczywiście gratuluję udanej wizyty.
Kompleks witamin dla kobiet w ciazy z 5mg kwasu foliowego i progesteron. Nic wiecej tak nie moglam doczekac sie pierwszego USG, a teraz nie moge doczekac sie zeby uslyszec bicie serduszka hihi
No tak to już jest, czeka się na wizytę, widzi się pęcherzyk, potem już maleństwo, wychodzi się z gabinetu i już by się chciało, żeby była następna wizyta, tęskni się za widokiem tej kochanej kruszyny...
jednak dziś zrobiłam betę popołudniu poleciałam bo nie wytrzymałam teraz S odebrał wynik i jest idealny na 4 tyd ciąży :-):-) w czwartek powtórzę żeby sprawdzić jak przyrasta.
MinieMe po to tu jesteśmy, żeby się wspierać i pamiętać o sobie. Martusia22267 no ja też chciałam dzisiaj zrobic, ale nie zdążyłam. Ale zrobię właśnie w czwartek... Wizyta dopiero 20-tego, więcbeta mnie uspokoi.
Chyba, że polecę do lekarza wcześniej, bo już coś zaczynam czuć, ze jakaś infekcja idzie, cholera...
MinieMe piękna focia kropka :-)
U mnie beta 500 miu
Z racji tego,że nie wiem kiedy zaszłam obstawiłabym ciążę tydzień młodszą niż na suwaczku ale zobaczymy.