Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Powodzenia w pracy i sie nie stresuj - ciesz sie tym faktem - a jak ktos w pracy zle zareaguje tzn ze jakis niedojrzaly i tyle:*Dzień dobry!!!
U nas nawet się lekko słoneczko przebija
Idę dziś do pracy powiedzieć... I niby nie mam powodu ale się stresuję ;/ eh....
Pozwodzenia dla wizytujących, a dla wszystkich miłego dnia![]()
Tez bylam pewna ze bedzie jak u dziecka, a tez bylo bardzo niespokojnie, bo snilo mi sie jeszcze ze po wizycie u prywatnego wczoraj od razu pojechalismy do lekarza z nfz ktorego mam na miejscu od recept itd, (on wlasnie nie ma usg na miejscu, tylko w miescie obok), i ze siedzielismy u niego chyba do 2:30 - lacznie z tym, ze jak ja sie rozbieralam do badan , to P tez sie rozebral do samych gatek bo przeciez jemu tez ma byc wygodnie jak bedzie patrzec na potomka !Coś śpią nasze panie.. ;-) myślałam, że jak stres ze mnie zszedł, będę spała jak dziecko, a tu nici z tego. Całą noc się rzucałam i wstałam przed świtem jeszcze.
Na weekend mamy gości, więc muszę trochę pomyśleć nad menu ;-) Najgorsze jest to, że dzisiaj idę z mężem na zakupy i muszę kupić wszystko, co ja mogę jeść, wg wskazań lekarza. Oj nie będzie to łatwe. Wszystko odtłuszczone, bleee. Wstawajcie mamuśki, piękny dzionek się zapowiada![]()

jak ja sie rozbieralam do badan , to P tez sie rozebral do samych gatek bo przeciez jemu tez ma byc wygodnie jak bedzie patrzec na potomka !![]()
Wczoraj to już w ogóle schizowałam bo rano jak kichnęłam to złapał mnie tak silny kilkunastosekundowy ostry ból, że miałam wrażenie, że macica mi pękła :-(
No i gratki dla wszystkich wizytujących wczoraj i przedwczoraj i rzecz jasna zaciskam kciukasy za dzisiejsze badania. Nie wiem jak ja wytrzymam tych moich czwartkowych prenatalnych. Przecież to jeszcze cały tydzień ehhh...