Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też, ja też. Nie wierze że już tyle zleciało.No leci ten czas niesamowicie szybko. Jutro już 12 tydzień kończymy!!A ty Maddlena znów masz wizytę? ;-)
Powodzenia na wizycie.Tak, znowu mam wizyte. Moj gin chce zobaczyc wyniki prenatalnych. I za dwa tyg znowu mam normalna wizyte, bo zwolnienie tak mi wypisal.No i faktycznie Soniafka, wchodzimy w 13 tydz.:-)
Ja też nie wierze że na tym etapie można rozpoznać płeć. Narządy płciowe dopiero się kształtują i wyglądają podobnie, a lekarz ma 50 % szans że trafina płeć to chyba trochę za wcześnie....
witamy sie i my po weekendzie :-) przezylysmy roczek Oli - Gwiazda poszla spac jak ostatni goscie wyszli czyli o 22:15
trzymamy kciuki za wizyty, wspolczujemy rzygajacymmnie od wczoraj nie meczy, wiec mam nadzieje ze to koniec.
Dziewczyny czy ktoras z Was na prenatalnych poznala juz plec dziecka?Ja mam w czwartek i jestem ciekawa czy juz sie dowiemy
![]()
Cześć dziewczynyJa też, ja też. Nie wierze że już tyle zleciało.Powodzenia na wizycie.Ja też nie wierze że na tym etapie można rozpoznać płeć. Narządy płciowe dopiero się kształtują i wyglądają podobnie, a lekarz ma 50 % szans że trafi![]()
Glowa mniej boli.
Powiem wam ze znajoma w 14tyg uslyszala ze bedzie dziewczynka. W 17tyg potwierdzil to inny lekarz, i nagle w 22 okazalo sie ze dorodny chlopak!!!
No i co? Nakupowala sukienuszek, rozowych ciuchkow i teraz nie ma co z nimi zrobic![]()
Ja mam dzisiaj wizyte, na nfz, zobaczymy co mi lekarka powie ciekawego. Ide glownie po skierowania na badania bo nie usmievha mi sie placic
Witam się poniedziałkowo,
Weekend zleciał bardzo szybko, słodkie lenistwo przy boku mojego M szkoda, że w przeciągu tygodnia jak pracuje to ewentualnie mogę sobie na niego popatrzeć jak śpi jak wróci z pracy, chociaż są te weekendy..
Już po śniadaniu, teraz opycham się suszonymi śliwkami oby coś pomogło..
![]()