Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ann bo takie klasyczne proste łóżeczka tak naprawdę są śliczne w swojej prostocie :-)
A co do szuflady to ja polecam bo ona też poza tym, że jest pojemna to jeszcze dodatkowo stabilizuje łóżeczko co w modelach bez krytych frontów jest wskazane nawet :-)
No ale to według mnie bo ja już kiedyś pisałam o mojej przykrej wpadce z łóżeczkiem
a_nka to się dogadałyśmy haha, każda ma swój przód łóżeczka Twoje a właściwie dziewczynek widziałam cud, miód i orzeszki oglądałam kiedyś gdzieś podobne ale właśnie "mój" przód wypada inaczej i te piękne zdobienia zakryłyby meble ;P
toście się dogadały, ale wiadomo o co chodzi i oba wasze łóżeczka są ładne. A ja tak jak mówisz a_nka zdecyduję się raczej na klasykę w średnim kolorze z szufladą a kolorowa pościel wystarczy do ozdoby
Hej,
dobrze się Was czyta - przynajmniej coś poprawia humor. Mój Mąż tak mnie dziś irytuje, że najchętniej bym go spakowała i wyprowadziła... Wiem, że pewnie to minie, ale czasem przeraża mnie wizja "dopóki śmierć nas nie rozłączy"
Madlena widzę ze mamy to samo załatwianie z zasiłkiem - generalnie moim zdaniem pracodawca powinien nam to wysłać 6 tyg wcześniej;/ nie byłoby tych jaj ... Ja wiedziałam o tum 1 dniu ale ten dupek lekarz który prowadził mi ciaze na początku i po tygodniu ja chciał usuwać wpisał mi B na zwolnieniu pomimo ze prosiłam by sie jeszcze wstrzymał bo w trakcie ciazy minie mi ten okres 270dni... No a teraz muszę to na szybko załatwiać. Generalnie pracodawca musi Ci wysłać potrzebna dokumentacje potem do lekarza do ZUS i oczekiwanie... Na wezwanie na komisje to moze trwać 6 tyg, 2 tyg uprawomocnienie i kolejne 3 tyg maja na wypłatę wiec moze sie okazać ze wypłaca nam kasę przed samym potodem :/ oby nie! Tyle dobrze jednak ze w razie czego wstecz to raz a dwa, że 100proc w przypadku ciazy.
Kusiak mam nadzieje ze kolacja udana
Fajne te łóżeczka i fajnie sie Was czyta ja dzis po fryzjerxe tylko zakup tematycznych gazetek i potem wygrzewanko na słoneczku u rodzicow w ogródku, jutro bardziej aktywnie najpierw zakupki a potem kolacja i powrót do mojego P. A w piątek tu wracamy do księdza bo jednak w czw ma go tez nie byc i potem juz zostaniemy bo w sobotę Pietia bedzie kończył malowanie i niedziele tez wiec ja sie bede mogła znowu wystawić na słonko - chociaż powiem Wam ze wystawiam sie dopiero po 17 wcześniej sie trochę boje ...
A opowiem Wam ostatnio jak byłam jako towarzysz z moim u naszego fryzjera to właściciel mowi do mnie ze mam kręcone włosy ... Mowię mu No tak mówią ale jakos nikt ich ładnie nie potrafi pokręcic zeby były ładne i naturalne ,(prostownica jak skrece to nie sa naturalnie kręcone) No i mowi to następnym razem zrobimy . Mowię ok wiec zajarana lecę na wizytę kręcimy kręcimy efekt końcowy ... Pani fryzjerka zachwycona No najnowszy look basenowy lok! Pyta I jak? No właśnie tak jakbym wyszła z basenu i wiatr rozwiał mi włosy czyli mowię czuje sie nieuczesana;(
No wniosek na dzis : nie byc tak perfekcyjna bo nawet loki bym chciała ułożone idealnie
Ok ide spać
Dziewczyny mam bardzo ważną prośbę, jeśli są tu mamy 6latków zarówno tych, które poszły do szkoły jak i tych które zostały w przedszkolu prosiłabym bardzo o wypełnienie anonimowej ankiety. Piszę pracę licencjacką i potrzebuje dość trochę tych ankiet a nie mam siły żeby chodzić po domach;/
Ponizej wkleje ankiete w ostatnim pytaniu prosilabym na koncu o podanie wieku wyksztalcenia ilosci dzieci w domu i w ieku szkolnym. Oraz adnotacje czy poszlo do szkoly czy nie.