ZOOska
Fanka BB :)
Mnie bolal dziś brzuch az robiłam dziś drugi test zamiast W poniedziałek bo już myślałam że dostanę okres
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak dopochwowo 2 razy dziennie po jednej tabletce 50 mg. On mówił że to tak zapobiegawczo.A jak bierzesz tą luteinę? Dopochwowo? W jakich dawkach?
![]()
No właśnie to są takie bóle trochę"okresowe"Mnie bolal dziś brzuch az robiłam dziś drugi test zamiast W poniedziałek bo już myślałam że dostanę okres
Tak dopochwowo 2 razy dziennie po jednej tabletce 50 mg. On mówił że to tak zapobiegawczo.
Napisane na Nexus 5X w aplikacji Forum BabyBoom
Ja muszę jakiegoś dobrego gina u mnie znaleźć. Poprzednie ciąże prowadziłam u super lekarki w Łodzi. Ale teraz się przeprowadziliśmy i nie na rękę mi jeździć tak daleko. Wolałabym kogoś w okolicy. Niby mam znajomego ginekologa, do którego czasem chodziłam żeby mi usg zrobił, ale trochę dziwnie mi prowadzić ciąże u znajomego i to jeszcze faceta. Muszę zrobić rozeznanie.
Oby się wchlanialW tej chwili ma 2,62x1.1.. Ale dziwne bo na pogotowiu powiedziala mi ze to pod kosmowka a dzis lekarz powiedzial ze z drugiej strony kosmowki