CzarnaMadzia
Moderatorka
Aaa czyli widziałaś pecherzyk ciążowyWidziałam ta mała czarna kropkę.
No to jesteś w 5 tygodniu przecież...
Za chwilę zarodek się pojawi i serduszko
Coś ten głupol lekarz Ci jeszcze napisał?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aaa czyli widziałaś pecherzyk ciążowyWidziałam ta mała czarna kropkę.
Wiesz co reszta to tylko badanie dopochwowe że wszystko ok. Ale konwał mnie przestraszył bo na początku robi usg i mówi "ja tu ciąży nie widze" ja.mu na to ale jak to przecież beta była 290.80 no to on mówił żeby dać pięści pod tyłek wtedy znowu poogladal i znalazł.Aaa czyli widziałaś pecherzyk ciążowy
No to jesteś w 5 tygodniu przecież...
Za chwilę zarodek się pojawi i serduszko
Coś ten głupol lekarz Ci jeszcze napisał?
Co ty nie wydrukował mi zdjęcia :/A gdzie foto?!![]()
Co za lekarz... trzeba było mówić że chcesz..Co ty nie wydrukował mi zdjęcia :/
A to cwel... Ja to swoje wzielam bez pytania jak bylam na IPCo ty nie wydrukował mi zdjęcia :/
Tacy sa wlasnie lekarze. My idziemy do nich zdenerwowane czy wszystko jest ok i czy ciaza sie prawidlowo rozwija, a dla nich to rutyna. Nie zastanawiaja sie jak my to przezywamy.Co ty nie wydrukował mi zdjęcia :/
Wiesz co kochana ja tam byłam elementem zakłucającym ich spokój chyba bo jak weszłam to położna wyskoczyła na mnie a co ja tu robię i co mi ginekolog pomoże. I takie tam.A to cwel... Ja to swoje wzielam bez pytania jak bylam na IPa ona mowi to do protokolu.. to jej powiedzialam, ze chce miec do porownania jak krwiak sie wchlania i bez gadania mi oddala
![]()
Wiesz co kochana ja tam byłam elementem zakłucającym ich spokój chyba bo jak weszłam to położna wyskoczyła na mnie a co ja tu robię i co mi ginekolog pomoże. I takie tam.