reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Cześć dziewczyny, nieśmiało się z Wami witam :) . Mam 23 lata to moja pierwsza kompletnie nie planowana ciąża . Była dla mnie wielkim zaskoczeniem tym bardziej że bralam tabletkę dzień po [emoji15] w Sylwestra miałam pierwsza wizytę u ginekologa i potwierdził ciążę jednak narazie nie było widać serduszka:( według jego wyliczeń to 5tydz i 4 dzień . Kolejną wizytę mam 14 i mam nadzieje że będzie serduszko i już będę mogła być spokojniejsza . A Wy widzialyście już serduszko? W którym tygodniu? I jak z Waszymi objawami mocno dokuczaja ? Buziaki dla Wszystkich

Napisane na Nexus 5X w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam 24 lata i to moja druga ciaza:)
Mam już 1.5 rocznego synka Gabriela; )
Z objawami u mnie cienko, dziś idę na wizyte sprawdzic co w trawie piszczy :)
Ja też w poprzedniej ciąży 5tc i 3 d nie słyszałam serduszka, to normalne:)

reklama
reklama
Do góry