majapszczolka242
Fanka BB :)
Uuuuuuuuuuuuuu sexy mama będzieNie ma bata! W prawdzie 150 zeta ale sobie kupuję taki. Tylko waham się z rozmiarem. Normalnie mam 38 ale nie wiem czy 40stki nie wziąć.Zobacz załącznik 859692
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uuuuuuuuuuuuuu sexy mama będzieNie ma bata! W prawdzie 150 zeta ale sobie kupuję taki. Tylko waham się z rozmiarem. Normalnie mam 38 ale nie wiem czy 40stki nie wziąć.Zobacz załącznik 859692
Taaa sexy wieloryb. Biorę 40stkę ze względu na cycki. Swoją drogą zwykłego kostiumu szukałam 3 miechyUuuuuuuuuuuuuu sexy mama będzie![]()
Moj maz twierdzi ze kobiety w ciąży są piękne i sexyTaaa sexy wieloryb. Biorę 40stkę ze względu na cycki. Swoją drogą zwykłego kostiumu szukałam 3 miechy![]()
Ja się czuję jak wielka tłusta świniaMoj maz twierdzi ze kobiety w ciąży są piękne i sexyA później dodaje ze no może poza 9 miesiącem
(ja nabrałam tyle wody ostatnio że wyglądałam jak ten ludek z reklamy opon Michelin).
Ja kupiłam w tamtej ciąży dwuczesciowy bo nie mogłam właśnie czegoś takiego znaleźć. Bardzo fajny![]()
Mam tak samoTo mnie uspokoilysciedobrze ,ze nie wydalam fortuny bo 1/2 zakupów jest z lumpka, 1/3 dostalam, a reszta jest kupna
![]()
Ja mojego w ogóle o zdanie nie pytamJa dla Młodego nie mam nic. W sumie nie wiem na co czekam. Wróciliśmy właśnie z tygodniowych wakacji i na to dotąd odkładaliśmy. A jak gdzieś coś pokazuję mężowi w sklepie, to strzela miny i mi się odechciewa. Sama kilka razy w lidlu oglądałam, ale jakoś wzory dla dziewczynek bardziej do mnie przemawiały i nie chciałam brać na siłę.
Trzymam kciukiDobra, nadgoniłam WasLecę do ginekologa na połówkowe
![]()