jjm86
Fanka BB :)
Odpoczywaj Kochana ile możesz, a w razie czego weź lek no-...Kurde dziewczyny ale dużo złych informacji u nas dziś :;((
Mnie tak zaczął brzuch bolec kirde((( i nie wiem co mam zrobić
boje się strasznie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Odpoczywaj Kochana ile możesz, a w razie czego weź lek no-...Kurde dziewczyny ale dużo złych informacji u nas dziś :;((
Mnie tak zaczął brzuch bolec kirde((( i nie wiem co mam zrobić
boje się strasznie
no to moze coś zjadłaś nie teges?No tak muszę zrobićleżę ciagle od 15 odkąd przyszłam . Zasnęłam ba chwile i taki ból brzucha mnie obudził
nie w podbrzuszu tylko bardziej przy żołądku
![]()
Mam to samo i mylę to ze skurczami w macicy... Ból jakby menstruacyjny, a puszcze se potwora i przechodziNo tak muszę zrobićleżę ciagle od 15 odkąd przyszłam . Zasnęłam ba chwile i taki ból brzucha mnie obudził
nie w podbrzuszu tylko bardziej przy żołądku
![]()
Może od tych chipsów batonika i bułeczki z seremno to moze coś zjadłaś nie teges?
Czyli mas za Ciebie to przeżywa hahhaMój mąż wczoraj miał rozwolnienie i wymiotował. Mdłości to nawet nie odczułam, ale rozwolnienia dostałamJuż mi tak organizm wariuje, że czuję się jakbym układała puzzle z miliona kawałków xD
Mój mąż wczoraj miał rozwolnienie i wymiotował. Mdłości to nawet nie odczułam, ale rozwolnienia dostałam [emoji23] Już mi tak organizm wariuje, że czuję się jakbym układała puzzle z miliona kawałków xD
Do męża jeszcze nie dotarło, że zostanie ojcemCzyli mas za Ciebie to przeżywa hahha))
Oooo widziszDo męża jeszcze nie dotarło, że zostanie ojcemtakże on jeszcze nie przeżywa, czeka do środy ^^ w środę mam kolejne USG i jak będzie wzrost maluszka i dalej będzie bijące serduszko to powiedział, że wykrzyczy to całemu światu
![]()
U mnie teraz jest przerażenieOooo widziszmój partner tez jeszcze nie wierzy w to
A właśnie jak zareagowali wasi mężowie/partnerzy na wieść o dziecku ?:€