Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Rosie - ja miałam takie coś już 3 dni przed porodem. Jak siedziałam na kibelku to czasami musiałam aż wstać bo mega kłucie szło od kręgosłupa na pachwiny.
A ja nawet nie umiem wstać z łóżka z bólem szykuję dzieci i daję jeść ból niemilosierny, już nie wiem co robić boje się porodu bo jak ja urodze jak tu do toalety idę długo i z płaczem
MartAo ja miałam ostatnio rozwarcie na 2 cm [emoji4]zobaczymy co w piątek powie gin [emoji4]a z odejściem wód też mam nerwy szczególnie ze jak muszę być szybko w szpitalu bo cc [emoji53]
Na temperaturę w ciąży jedyny środek dozwolony to apap. To tak w razie czego jakbyś chciała coś wziąć. No i faktycznie lec lepiej z tym do lekarza :/
No a z tymi wodami to mam tak samo. Boję się ze przegapie ten moment przez co ciągle mam wrażenie że to juz.