Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
lozeczko ma jeszcze u nas w sypialni wiec troche spi u siebie a troche z nami. W nocy czasem sie budzi kilka razy a ja codziennie o 6 do pracy wstaje wiec dziewczyny w pierwszej ciazy delektujcie sie blogim lenistwem
jedyny plus tej sytuacji jest taki ze ja sie juz dawno do takiej ilosci snu przyzwyczailam i do pobudek w nocy wiec po porodzie niewiele sie u mnie zmieni 
masakra...choc wiem ze nie po kazdym cc tak jest. 

A ja 1 kg do przodu. U mnie 7 tydz 7dz. Ja się nie martwię przybyciem. Z córką przytyłam 34kg i spadam z wagi bez problemu☺Wiecie co, martwię się bo zaczynam 10 tydzień dopiero a na wadze już 2 kg więcejJem niby częsciej, bo tylko to pomaga mi na mdłości, ale jak już jem to niewiele.... nie jem słodyczy, fast foodów, chipsów, ani innych śmieci....zaparć już nie mam, więc nie to jest powodem zwiększonej masy ciała....wieczorami mam wzdęcia....ale w ubrania się spokojnie mieszczę...a większość moich spodni to obcisłe rurki, legginsy....masakra...jak tak dalej pójdzie to do porodu będę ważyła drugie tyle
a Wy jak tam z kg?
Przytyciem*A ja 1 kg do przodu. U mnie 7 tydz 7dz. Ja się nie martwię przybyciem. Z córką przytyłam 34kg i spadam z wagi bez problemu☺
Cześć dziewczyny podczytuje Was od niedawna i było by mi bardzo miło gdym mogla do Was dołączyćjestem juz mama 2 letniej Nikoli od niedawana staralam sie z męzem o drugiego dzidziusia az w konu udało sie w dniu spodziewanaej miesiaczki zobaczyłam dwie kreseczki
na wizyte umowilam sie 2.02 lecz wczoraj poczulam klucie i gniecenie w llewym jajniku bardzo mnie to zaniepokoilo, wiec poszlam wczoraj i co sie okazalo prawidłowy pecherzyk ciazowy o wymiarach 10 mm oprocz niego widoczny drugi bezechowy i bez obwodki a i jeszcze 2 torbielki rozumiecie cos z tego ?? lekarz sam nie wiedział o co chodzi i kazał porobic mi badania i przyjsc do kontroli za tydzien. Dodam, ze termin mam wyznaczony na 26.09
Wiecie co, martwię się bo zaczynam 10 tydzień dopiero a na wadze już 2 kg więcejJem niby częsciej, bo tylko to pomaga mi na mdłości, ale jak już jem to niewiele.... nie jem słodyczy, fast foodów, chipsów, ani innych śmieci....zaparć już nie mam, więc nie to jest powodem zwiększonej masy ciała....wieczorami mam wzdęcia....ale w ubrania się spokojnie mieszczę...a większość moich spodni to obcisłe rurki, legginsy....masakra...jak tak dalej pójdzie to do porodu będę ważyła drugie tyle
a Wy jak tam z kg?
ale w ciuchy się swoje mieszczę.Ja jestem 5kg, ale na minusie..... W poprzedniej ciąży przytyłam 7kg bo na początku też chudlam choć czułam się dobrze i wsio jadłam. Teraz Mdłości mnie skutecznie hamują przed jedzeniem.
Dzisiaj to jakiś koszmar. W ciągu dnia spalam dwa razy po 2 godziny. Jak niemowlak dosłownie, choć mój synek to miał drzemki po 40 minut maks.
Na szczęście teraz jest już lepiej i nawet z synem oponki zrobiliśmy. Tyle, że ja na nie tylko patrzę.....
fajnie, że synek daje ci tyle pospać.