Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super. Moja Fasolka miała w pon 17,7 mm.Dziewczyny, jestem po wizycie, która była jak najbardziej udana. Dzidziuś ma 1,86 cm. Widziałam i słyszałam serduszkoNastępna wizyta dopiero 9 marca - będą to badania prenatalne.
Czasami nie ma wyjscia. W pierwszej ciazy tez tak myslalamDziewczyny szczerze podziwiam te z Was, ktore maja dzieci i je teraz ogarniaja. Ja ledwo ogarniam siebie
![]()
jak widać każdy lekarz ma swoje podejście do tych spraw ( temu pierwszemu wystarczyła informacja że okres miałam 3.12 a 3.01 wyszedł mi pozytywny test) więc jedyne co by miał przez usg sprawdzić to to czy ciąża jest prawidłowo zagnieżdżona i czy prawidłowo się rozwija a nie po to by mi potwierdzić ciążealuśka mi gin powiedzial, ze badania sie zleca dopiero po potwierdzeniu ze serduszko zaczelo bic. stad na pierwszej wizycie mialam usg zeby potwierdzic ciaze (5 tc) i trzy dni pozniej w szpitalu bo zaczelam troche plamic, potem kolejne usg po tygoniu i po kolejnym tygodniu (dwoch lekarzy zeby sprawdzic bicie serca)... i teraz po kolejnych trzech tygodniach ostatnie (bo poprosilam). kolejne bede miec z badaniami prenatalnymi na poczatku marca.
Czekam już tyle to i do tego 29.02 poczekam...

A ja myślałam, że długo czekamjak widać każdy lekarz ma swoje podejście do tych spraw ( temu pierwszemu wystarczyła informacja że okres miałam 3.12 a 3.01 wyszedł mi pozytywny test) więc jedyne co by miał przez usg sprawdzić to to czy ciąża jest prawidłowo zagnieżdżona i czy prawidłowo się rozwija a nie po to by mi potwierdzić ciążeCzekam już tyle to i do poczekam ...

I chyba tak powinno byc, jesli nic zlego sie nie dzieje.U mnie pierwsza wizyta byla 25 stycznia a teraz 15 lutego dopiero druga. W pierwszej ciazy poczatkowo tez chodzilam co miesiac. Pod koniec dopiero co 2 tygodnie