Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokladnie, praca nie jest teraz priorytetem. Zreszta ja naprawde ciezko pracowalam ostatnie 11 lat i teraz 3 w obecnej firmie... wiem tez ze z punktu widzenia przyjajmniej mojego pracodawcy lepiej zebym byla na ciaglym zwolnieniu niz gdybym troche byla a troche nie byla. Latwiej przeorganizowac prace i ewentualnie kogos nowego zatrudnic. W koncu i tak, o ile wszystko bedzie dobrze, predko nie wroceU mnie było podobnie,tzn . nie planowałam że tak szybko pójdę na zwolnienie ale po tym jak zaczęłam plamić lekarz powiedział że jeśli chcę utrzymać ciążę to muszę się oszczędzać i polegiwać, więc poszłam na zwolnienienie bo u mnie w pracy nie ma możliwości oszczędzania się, do tego stres, choroby i praca fizyczna, a ja nie darowałałabym sobie gdyby dziecku coś się stało. Teraz już tęsknię za pracą, ludźmi itp. ale dla dobra dziecka zostanę chyba jeszcze na zwolnienieniu. Zobaczę co dzisiaj lekarz mi powie.
CześćWitam,tak jak Wy mam termin na wrzesieńjestem już mama 19 miesięcznego Bartusia.
Czy wszystkie zazywacie witaminy od poczatku ciąży?
I ja biorę te witaminy. Jak dla mnie plusem tez jest to, ze są małe i łatwo je połknąć. Do tego biorę jeszcze Acard i Euthyrox.Ja biorę pregna plus. Jednak tabletka A wszystkie potrzebne witaminy![]()