Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój 14 miesięcy ☺Mój mąż jest młodszy, rocznikowo o rok, ale na prawdę to tylko 8 miesięcy![]()
Ja widzę Wasze suwaczki dopiero jak przekręce telefon poziomo, może też tak macie
Z moim mężem znam się 12 lat, parą jesteśmy 6 lat, a po ślubie 1,5 roku. Jesteśmy rówieśnikami.
My w maju poznaliśmy się, w lipcu już ustaliliśmy datę ślubu na 2.01, a w sierpniu zaszłam w ciąże i wychodzi, że po 3 msc znajomości zaszłam w ciąże. Jeżeli kochasz nie ma znaczenia ile jest się ze sobą. Najważniejsze aby obie osoby szczęśliwe byłyJa z byłym mężem byłam 8 lat, 3 lata po ślubie. Z Kamilem jestem 4 miesiące, zaraz w drugim miesiącu zdecydowaliśmy się na dziecko![]()
U nas bardzo podobnie :-) znamy się 13 lat, parą jesteśmy 3 lata, a po ślubie prawie 1,5 roku. I też jesteśmy rówieśnikami :-)Ja widzę Wasze suwaczki dopiero jak przekręce telefon poziomo, może też tak macie
Z moim mężem znam się 12 lat, parą jesteśmy 6 lat, a po ślubie 1,5 roku. Jesteśmy rówieśnikami.