Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam...
W poniedziałek mam w końcu usg...miałam zabrać na nie córcie (albo chociaż jedną z nich ) ale teraz się boję że coś będzie nie tak więc wolę nie wpaść w histerię przy nich![]()
Moja szwagierka druga ciążę nie jadła mięsa jest wegetarianka i wszystko było ok i super dzidzia zdrowa. w obecnej ma anemie i musi przełamać się i je z zamkniętymi oczami i nosem zatkanym. Ja biorę witaminy bo musze. Jak dokończę opakowanie przezucam się na 2 tabletki już od IItrymestru.
Dziewczyny a myslalyscoe o porodzie? W sensie cc czy SC. Prywatny szpital czy państwowy? Znieczulenie czy bez.
Moja przyjaciółka urodziła w sobotę. I tak jakoś na pytania mnie naszlo
Bardzo dobry szpital.Warszawa, szpital na Starynkiewicza (chodze do gin z tego szpitala).
![]()
Moja szwagierka druga ciążę nie jadła mięsa jest wegetarianka i wszystko było ok i super dzidzia zdrowa. w obecnej ma anemie i musi przełamać się i je z zamkniętymi oczami i nosem zatkanym. Ja biorę witaminy bo musze. Jak dokończę opakowanie przezucam się na 2 tabletki już od IItrymestru.
Dziewczyny a myslalyscoe o porodzie? W sensie cc czy SC. Prywatny szpital czy państwowy? Znieczulenie czy bez.
Moja przyjaciółka urodziła w sobotę. I tak jakoś na pytania mnie naszlo
A ja będę rodzic w państwowym :-) na NFZ :-)
Chciałabym SN, ale trochę się boję tej mojej szyjki. Zobaczymy :-)
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Chciałabym sn ale niestety mam dystocje szyjkowa i nie ma szans żebym mogła urodzić naturalnieJa będę rodzic w państwowy szpitalu klinicznym bo tam mam giną i kardiologa. Ostatnio rodzilam Sn bez żadnego znieczulenia bo ze względu na serce nie dostane i teraz tez bym chciała.
2-3 h musiała lezec a potem smigalam i nie czułam,ze yrodzilam ani szwów. Po cesarce dziewczyny byly nie do zycia. Nie miały sily,z pokarmem tez miały problem po cc. Jak nie będzie trzeba cc to zdecydowanie wole sn.