Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I się jeszcze wszystkie pogryziemyNo to organizujmy się i wyjedźmy wszystkie wrześnióweczki do jakiegoś spa same odpocząć![]()
Ja też mam to szczęście, dogadujemy się idzie nam całkiem dobrze a charekterki mamy oj mamyA my sie w ogole nie klocimy. Czasem to ja mam cos do powiedzenia, albo strzelam focha... Ale moj facet ma anielska cierpliwosc do mnie i jeszcze nigdy nie udalo mi sie go wyprowadzic z rownowagi. A bywa, ze nie jestem latwa w obyciu;(
Ale do spa moge jechac)
Dużo zależy od tego czy to ciążą pierwsza czy kolejna.przy kolejnych wcześniej sie czuje ruchy.choć bratowa poczuła w pierwszej ciąży w 18 tyg,wiec to zalezy dużo od położenia dziecka i naszej postury ciała.Na kazdą przyjdzie czas, ja też czekam z niecierpliwościa na pierwsze laskotanie jak ja to nazywamTeż bym chciała poczuć, moja gin mówi że poczuję około 20 tyg. Także nie wiem jak to możliwe że Ty tam coś czujesz? Czyżby tak zupełnie z przodu była ta dzidzia i blisko?
Acgug ja też mam jakieś cieżkie dni, chłopcy moi mi dokazują,chorzy cały tydzień to juz warjuje z mini.jeszcze dzis wymyślili zabawe grania w piłke w domu,piłka zrobiona z papieru i taśmy bo tak sobie wymyślili zeby nic nie rozbić, a ja już na skraju wyczerpania.Ja też się kłóce ze swoim M tylko że my to przez skypa, to zaraz nam foch przechodzi, chyba nam hormony buzują.Dziewczyny mówicie, że klocicie się ze swoimi. Mój to mnie tak wku..., że masakra.
Do tego córka zachowuje się jak niemowlak dosłownie. Ciągle Mamo weź mnie na ręce, Mamo chodź do mnie, Mamo chodź ze mną sikać i tak wkoło. Mam dość.