reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Aluska właśnie wróciłam z tego Lublina. Kardio jak zawsze uprzejmy i usmiechniety-wizyty co 6 tyg do rozwiązania. No i niestety beta-blokery na start:( myślałam,ze da pozniej,ale mam tętno w spoczynku 140 i ciśnienie 150/100 wiec od 13 tyg kazał lykac metoprolol plus aspargin.

Tysia dlaczego uważasz że książka to prezent na przyszłość ? Moja córka uwielbia książki i moim zdaniem taki prezent też by jej się spodobał :tak:
Od mojego brata moje dziewczynki dostają książki albo na urodziny albo na gwiazdkę i moje dziecko po urodzinach mi wyznało że od wujka prezent jej się najbardziej podoba ( a prezentów nie było mało od różnych gier typy monopoly po lalki ever after high) ale jak widać to od rodziców zależy czym dziecko będzie bardziej się interesowało :sorry:
czechow to nie dobra pamięć ale możliwość cytowania:-p

moim zdaniem straszne przegięcie ze strony rodziców tego dziecka :crazy:
a na ślub to sobie co zażyczy mieszkanie czy może nowy samochód:errr:

Jeszcze zależy jakie książki. Ale zwykle na komunie dzieci dostają Biblię (niekoniecznie dzieciece wydanie), encyklopedie, albo cos z klasyki.... Sorry, ale nie widzialam dziecka ktore by sie z tego cieszyło. Jakby kupic cos zdekwatnego do wieku to jestem jak najbardziej za.

Rany, jeszcze 1,5 godziny w pracy.....

Kornela - to słabo z tymi lekami. Miałaś przed ciążą problemy z krążeniem czy w ciąży ci sie ujawniły?

Ja swojej chrześnicy też kupowałam złote kolczyki. Tyle, że na chrzest. Nosi do tej pory. I myślę, że to świetny pomysł na takie okazje :)

Annam co trzeba podać do tej listy? :) bo mi umknęło :p

też dzisiaj jadłam śledziki....mniam! :D

Jeszcze zależy jakie książki. Ale zwykle na komunie dzieci dostają Biblię (niekoniecznie dzieciece wydanie), encyklopedie, albo cos z klasyki.... Sorry, ale nie widzialam dziecka ktore by sie z tego cieszyło. Jakby kupic cos zdekwatnego do wieku to jestem jak najbardziej za.

Rany, jeszcze 1,5 godziny w pracy.....

Kornela - to słabo z tymi lekami. Miałaś przed ciążą problemy z krążeniem czy w ciąży ci sie ujawniły?
Mam od kilku lat czestoskurcz nadkomorowy serca,chociaż dzisiaj bakal,ze to chyba wezlowy jednak. W ciazy sie nasila. Jak mnie złapie to mam tętno w granicach 190-210 uderzeń na minutę a tak wysokie grozi niedotlenieniem plodu.
Jeszcze mi gadal,ze mam przerost prawej komory serca. Pierwsze słyszę...

Ostatnia edycja:
Czas na obiad, chodziło za mną chińskie to zrobiłam sama ;)

Załączniki

• 1456843285618.jpg
    1456843285618.jpg
    63,8 KB · Wyświetleń: 77
Czas na obiad, chodziło za mną chińskie to zrobiłam sama ;)

matko to dla Ciebie???
ja ostatnio takie małe porcje jem...bo od razu się najadam :sorry:

Jane, ja z M od dawna mamy w planie kupić dziewczynkom łańcuszki, ale tylko z jedną literką imienia :)
bardzo fajny pomysł :-) :) ja mojej Oli też kupię na pewno jak będzie większa, póki co ma z chrztu super biżuterię ale też za mała jeszcze :-p

zmykam do domu :rofl2::-) :)

reklama
Dobry jeszcze raz. Ufff obrona w sobotę na 13 :)

Ja też bym kupiła kolczyki złote jako chrzestna. Naprawdę pożyteczne :-) co do książki, nie każdy lubi czytać.

Annam03 smacznego :) aż ślinka leci mmm.
Ja dam dane ale jak wejdę z kompa. Idę teraz spać, bo głowa mi pęka.

Do góry