kornela123
Fanka BB :)
Kliknij na nazwę użytkownika Annam03 i tam jest opcja "wyślij wiadomość".Annam03 chciałabym dolaczyc do wątku zamkniętego ale nie wiem gdzie wysyła się prywatna wiadomość na Tel...?:/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kliknij na nazwę użytkownika Annam03 i tam jest opcja "wyślij wiadomość".Annam03 chciałabym dolaczyc do wątku zamkniętego ale nie wiem gdzie wysyła się prywatna wiadomość na Tel...?:/
To fakt. Byle do maja,czerwca. Teraz to wylegarnia chorobsk.Ja się nie lecze sama. Byłam u lekarza ale od tamtej pory żadnej poprawy. Liczę na to że gin mi coś na ten kaszel poradzi.
Niech się już zrobi ciepło to skończą się te choroby.
Masz rację ogólnie czosnek w ciąży w małych dawkach jest zalecany ale syrop z buraka napewno nie zaszkodzi ja mojej córce podaje i naprawdę działa.. Tylko sparzyć trzeba skórkę przed obraniem bo w ciąży trzeba podwójnie uważać a wiadomo można dobrze nie wymyc i jest ryzyko.. Odbierasz buraka ktoś na kawałki zasypujesz cukrem i jak puści sok gotowe pijesz na kaszel a przy okazji na hemoglobine..Dziewczyny nie leczcie się na własną rękę.leżała dziewczyna ze ma którą się leczyla syropem z cebuli i czosnkiem i dostała bólu w boku i jak się okazało próby watrobowe miała podwyższone.bbrała leki i dopiero jej przeszło. ja też sama starałam się podleczac ale teraz po tym co usłyszałam w szpitalu,odradzam.teraz,też się przeziebilam w szpitalu od właśnie niej,i chyba będę musiała odwiedzić lekarza,jak tak będę kaszlec.
Mi tak samodariaorzechowska - ja u lekarza przy pierwszej infekcji bylam to Pani zapytała po co przyszlam skoro i tak zadnych leków nie mozna. Napar z czanrego bzu, napar z lipy, miód, cytryna, czosnek w malych ilosciach. No i lezec, odpoczywac.
dariaorzechowska - ja u lekarza przy pierwszej infekcji bylam to Pani zapytała po co przyszlam skoro i tak zadnych leków nie mozna. Napar z czanrego bzu, napar z lipy, miód, cytryna, czosnek w malych ilosciach. No i lezec, odpoczywac.