Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Molly, odpoczywam i to dużo. Gdyby nie M to poszłabym posprzątać łazienkę, bo woła. Ale M pilnuje abym się nie przemęczała. Dzisiaj na chwilkę do miasta pojechaliśmy, bo chce coś do ubrania kupić, ale nic dla siebie nie znalazłam. Może jutro coś znajdę. Muszę coś kupić, bo już mi niewygodnie.
KasiaMarysia, ja coraz częściej czuje ruchy maleństwa
Pozdrawiam.
Molly, odpoczywam i to dużo. Gdyby nie M to poszłabym posprzątać łazienkę, bo woła. Ale M pilnuje abym się nie przemęczała. Dzisiaj na chwilkę do miasta pojechaliśmy, bo chce coś do ubrania kupić, ale nic dla siebie nie znalazłam. Może jutro coś znajdę. Muszę coś kupić, bo już mi niewygodnie.
KasiaMarysia, ja coraz częściej czuje ruchy maleństwa
Pozdrawiam.
Nie ma co się krepowac te leginsy które wrzuciłam na wątek o zakupach są kryjącenajważniejsze to żebyś leżała, a wszystko będzie dobrzełazienka nie ucieknie
a może mąż się połakomi na sprzątnie
Ja też już muszę się wybrać na zakupy. Niby się mieszczę we wszystko, ale czuję ucisk, zwłaszcza pod koniec dnia. Najlepiej mi w leginsach w domu, ale jakoś tak na ulicę się krępuję wyjść
![]()
Oj takI bardzo dobrze ze Cie pilnuje! mąż na medal, niech jeszcze pomoże coś![]()

Może to wzdęcia?Dziewczyny z innej beczki
Gdzieś tak od pół godziny na wysokości pępka po lewej stronie mam takie powracające bolesne kłócie![]()
Mam nadzieję, bo przyznam się że jest to stresująceMoże to wzdęcia?