reklama

Wrześnióweczki

Rielle wielkie dzięki suwaczek miałam od samego początku ale nie umialam go wkleić i wszędzie musialam pisać w którym jestem tygodniu a tak to spoko jeszcze raz dzięki

reklama
Judy 16 zgadzam się u mnie Dady też się nie sprawdziły ale nie były złe te z Lidla
Natomiast najlepiej sprawdzać wszystkie firmy samemu i mimo wszystko stawiać na tańsze ,bo trochę tego idzie.

Ostatnia edycja:
Cicho tu u nas , ciekawe która pierwsza z nas będzie tulic swoje maleństwo. Zaglądałam dzisiaj na sierpniowki i już 6 dzieciaczków powitano na świecie. Tylko patrzeć jak u nas się zacznie. U mnie wciąż malutka w ułożeniu posladkowym mam nadzieję że już niedługo się ułoży główką w dół. Nie bardzo bym chciała cesarke

Ja to bym bardzo chciała tak już w 37 tygodniu tygodniu urodzić bo obrzęki mi dokuczają potwornie i mam coraz większy problem z ręka mam nasilona cieśń nadgarstka przez to ciężko mi cokolwiek robić, wiec u mnie im wcześniej tym lepiej. Ja wizytę mam jutro ale też pewnie nie będzie mi robił usg bo miałam pomiary ostatnio

reklama
Ja to bym bardzo chciała tak już w 37 tygodniu tygodniu urodzić bo obrzęki mi dokuczają potwornie i mam coraz większy problem z ręka mam nasilona cieśń nadgarstka przez to ciężko mi cokolwiek robić, wiec u mnie im wcześniej tym lepiej. Ja wizytę mam jutro ale też pewnie nie będzie mi robił usg bo miałam pomiary ostatnio
Ja też cała w obrzękach i codziennie rano budzi mnie ból \ drętwienie dłoni. Masakra

Napisane na 9005X w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry