Rielle
Fanka BB :)
Ostatnio to się ze mnie śmieją
Bo zajadam się kanapkami z masłem orzechowym i dżemem ;D Faktycznie dziewuszki wygrywają 
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczęta. U mnie też dziewuszka . Będzie Lenka. A tak poza tym to dalej puchnę. Nogi jak bańki dlatego też mierzę codziennie ciśnienie. Jak jest powyżej 130 to się kładę z kopytkami do góry i odpoczywam. Nie mam zamiaru ostatniego misiąca przeleżeć w szpitalu. Wczoraj i dzisiaj ledwo żyję. Senna jakaś taka jestem , nie mogę sama ze sobą poradzić. Nie chcę przesypiać dnia bo w nocy będę buszować. A i tak wstaję do wc. Wogóle od dłuższego czasu budzi mnie straszny ból ręki i palców. Muszę chwilę usiąść na łóżku z dłonią skierowaną w dół , żeby mi krew spłynęła. Czytałam , że to częsta przypadłość w ciąży. Miała któraś z was ?też ładnie czyli mamy Małgosię Lenkę i Maję dziewczynki górą ale jacyś chłopcy też by się przydali ciekawe co tam u reszty dziewczyn u aniczarnuli Marudy202 Judy166
Baaasia a ty kogo oczekujesz ? Monia.nsc?
Przepraszam jeśli kogoś pominęłam