reklama

Wrześnióweczki

reklama
mnie za to czesto łapie skurcz w pachwinie. A po nocy ledwo chodzę tak mnie w miednicy łupie. To samo miałam w 1 ciazy pod koniec, rano wstawałam z placzem, bo musiało coś tam łupnąć i chyba najść na swoje miejsce. A jak bolało

Pilaga93 a mnie tak bolą więzadła jak leżę zupełnie płasko u lekarza na kozetce do USG a potem trzeba wstać to ból jest nie do wytrzymania albo w nocy jak się nieraz przekrecam z boku na bok to też nieraz złapie ale powiem wam że ponoć największy ból to jak niektórym kobietą rozchodzi się spojenie lonowe w ciąży

majorcia ja od samego poczatku ciazy jezdze rowerem nawet zima robilam po 16km dziennie jak wozilam mlodego do przedszkola. A teraz tak czysto rekreacyjnie mlody na swoim ja na swoim. W dodatku musze wtoczyc sie na 4 pietro, czesto z torbami z zakupami po 10kg

reklama
Amcia ja całą ciążę nie jem nic słodkiego chleba bułek macznych rzeczy więc siła rzeczy na takiej diecie nie ma szans przytyć a przy pierwszym dziecku przytyłam 26 kilo a po 3 miesiącach straciłam wszystko a nawet więcej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry