reklama

Wrześnióweczki

Kamusia1988 zupełnie normalne :) U mnie też akrobacje cały dzień, ale czasami się zdarza że w ogóle prawie jej nie czuje. Dziecko w tym tygodniu ciąży reaguje mocniej na ciepło - zimno , kołysanie czy jakiś nacisk i odpowiada "kopniakami" :)

reklama
hej :). Z pierwszego usg termin wyszedl mi na 13.09, a z ostatniego usg (1.08) termin wyszedl na 29.09. Nie wiem na ktory termin bardziej sie nastawiac ^^. Pomożecie? To moja pierwsza ciąża i nie wiem kiedy się dokładniej przygotować na poród. Na początku wszystko wskazywało na to, że urodze wcześniej niż z terminu obliczonego z daty ostatniej miesiączki. Mam dość silne bóle podbrzusza i skurcze przepowiadające.

Ostatnia edycja:
amcia to razem mamy wizytę bo ja też 25 i to jeszcze na 15:30 ale wczoraj miałam spotkanie z położna powiedziała że brzuch wysoko tętno dziecka też dobrze więc troszkę spokojniejsza jestem

Michalinka :witam oj ja to Ci z terminem nie pomoge. prawda jest taka nie zna sie ani dnia ani godziny można rodzić od 38-42 tyg i wszystko w normie

o jednak forum sie rozwija co raz nas tu więcej :)

Właśnie czekam na wizytę. Odebrałam wynik GBS i psia kość dodatni. Jesteśmy skazane na antybiotyk przy porodzie. Oby tylko zdążyli to podać bo to bardzo ważne aby dzidzia była zdrowa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry