• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześnióweczki

Masz rację Rielle dzieci mają potowki tradziki alergię więc dopiero wtedy człowiek dobiera odpowiednie kosmetyki ale coś musimy mieć na początek i wszystko będzie dobre bo co u jednego się sprawdzi to u drugiego już nie koniecznie

Reille a jak ty się czujesz? Jak tam skurcze przepowiadajace dalej są?

reklama
No właśnie już nie ;) Na razie cisza i spokój. Jeśli można tak nazwać samą końcówkę :) Kręgosłup mnie boli i mała strasznie naciska na szyjkę. Ale skurczy brak. A Ty jak się czujesz ?

Kurcze ja też jestem ciekawa. Z tym że zaczynam się stresować i to strasznie. Że nie dam rady, że nie wiem nic o kupkach, kolkach, ząbkowaniu... teoria to jedno a żywa istotka zdana tylko na mnie. Normalnie śni mi się to po nocach... A ani w mamie ani w siostrze wsparcia nie mam ;( Jedyne co to : ja to przeżyłam i ty to przeżyjesz. Super po prostu pocieszenie.

Przynajmniej mam was ;)
Ciekawa jestem czy reszta wrześniówek już zaczęła. U mnie każdy już mówi że brzuszek nisko. Poza tym coraz mniej skóra mi się rozciąga i pęka. Was też to tak swędzi ? w sensie brzuch ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry