Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mam dla Leny także 2 pieluchy tetrowe husteczki nawilzone niedrapki i ubranie na wyjście resztę mi narzeczony przywiezie w dniu odbioru czyli rożek i fotelik
U nas też dają dla dziecka ale ja wolę swoje choćby z tego względu że moje dzieci wszystkie były uczulone na proszki tolerowaly tylko lovele więc będę miała wyprane po swojemu a jak byłam ostatnio to te ubranka szpitalne były poniszczone
ja na wyjscie mam cieplejszy pajac dodatkowo i czapeczke. U nas polozne robia rozek z koca i jest git. Skarpetek nie biore bo wlasciwie przy spiochach i pajacu sa niepotrzebne
Ja też muszę jeszcze kupić wanienke ale chcę taką bez bajerów bo to bez sensu tylko jak najmniejszą bo szkoda kręgosłupa później wynieść taka wanienke tym bardziej że ja sama będę kąpać przeważnie ale jak patrzyłam to same duże
w szpitalu mieli z takiej sztywnej bawelny czy welny i w nim zawijalam podczas pobytu bo rozek wychodzil stabilniejszy. Swoj mam miekka bawelne nie grubą i mlody szybko sie w nim rozkopywal. Ale rozek robilam z niego w domu przez krotki okres czasu, najczesciej do karmienia