• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wyczerpana

Kaszo

Początkująca w BB
Cześć dziewczyny. U mnie dość dziwna sytuacja. W styczniu urodziłam drugiego synka. Nie powiem jest z dwójką jest łatwo, ale wpadłam w jakąś niesamowita euforię, miałam dużo energii, ogarniałam wszystko, zaczęłam po połogu regularne, ostrożnie ćwiczyć. Rano odprowadzamy z juniorem trzylatka do przedszkola, zakupy, sprzątanie, ogarnęłam też tematy zawodowe. Przychodziło mi to z niesamowitą łatwością. Jak junior skończył 3 miesiące zmiana sytuacji, nie udało mi sie utrzymać laktacji, włosy lecą garściami, ciągle mi słabo i szczerze nie mam siły na nic. Było mi lepiej tydzień po porodzie.. uff musiałam się wygadać... Co o tym sądzicie... Hormony? pogoda? Co mam zrobić chce znowu mieć tyle energii;( czekam na Wasze opinie :)

reklama
Rozwiązanie
Pojdz do lek rodzinnego niech zbada Ci morfologie, glukoze i tarczyce. Mozesz tez lykac sobie preparat witaminowy "na wlosy" i D3. Nie mialas takiego oslabienia po pierwszym porodzie? Mnie ono nie dziwi, ale zawsze zwalalam ma karmienie piersia.
Pojdz do lek rodzinnego niech zbada Ci morfologie, glukoze i tarczyce. Mozesz tez lykac sobie preparat witaminowy "na wlosy" i D3. Nie mialas takiego oslabienia po pierwszym porodzie? Mnie ono nie dziwi, ale zawsze zwalalam ma karmienie piersia.

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry