Kwiatek005
Początkująca w BB
Cześć mam 29 lat i wynik AMH 3,23ng/ml. Bardzo się boje, czy to dobry wynik i jakie są wasze wyniki?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jest to dobry wynik na twój wiekCześć mam 29 lat i wynik AMH 3,23ng/ml. Bardzo się boje, czy to dobry wynik i jakie są wasze wyniki?
Ja niestety muszę jeszcze poczekać na dziusia, ale bardzo chciałabym mieć. Dodam, że mam hiperprolaktyne, ale kupiłam sobie suplementy witaminę D3, witaminę C i idę do ginekologa endokrynologa i może jak wyrosną mi PRL i będę jadła tą witaminę D3 to wynik się minimalnie zwiększy. Nie wiemJest to dobry wynik na twój wiekJa mam 27 lat i mój wynik to 2,5 i lekarz powiedział że nie jest zły ale nie ma co czekać na bobasa bo z wiekiem będzie coraz niższy.
Ale co się ma zwiększyć?Ja niestety muszę jeszcze poczekać na dziusia, ale bardzo chciałabym mieć. Dodam, że mam hiperprolaktyne, ale kupiłam sobie suplementy witaminę D3, witaminę C i idę do ginekologa endokrynologa i może jak wyrosną mi PRL i będę jadła tą witaminę D3 to wynik się minimalnie zwiększy. Nie wiem
Ja równiej miałam podwyższoną prolaktynę, byłam u endokrynologa i powiedział że 70 gdzie norma to 26 że to jest nic ale mówiłam mu ze staramy się o dziecko już 1,5 roku i olał temat. Pojechaliśmy do kliniki niepłodności i od razu dostałam dostinex 1/2 tab na tydzień i faktycznie moja prolaktyna się obniżyła. Ale z mojej wiedzy to AMH nie wzrośnie, ponieważ z biegiem naszych lat nie mamy już dużej ilości komórek jajowych.Ja niestety muszę jeszcze poczekać na dziusia, ale bardzo chciałabym mieć. Dodam, że mam hiperprolaktyne, ale kupiłam sobie suplementy witaminę D3, witaminę C i idę do ginekologa endokrynologa i może jak wyrosną mi PRL i będę jadła tą witaminę D3 to wynik się minimalnie zwiększy. Nie wiem
Myślałam że można jakoś polepszyć swoje AMH minimalnieAle co się ma zwiększyć?
Ale Ty masz dobry poziom AMHMyślałam że można jakoś polepszyć swoje AMH minimalnie
Czytałam że jak się bierze witaminę D3 to nominalnie trochę może wzrosnąć poziom AMH. Nie wiem ile w tym jest prawdy, ale nie wiedząc że coś mnie bierze poszłam na badania i za raz po badaniach godzinę okazało się że złapał coś najprawdopodobniej RSV, więc nie wiem czy ten wynik jakoś też nie wypłynął
Tak, ale dziecko planuje za 3/4, że chciałabym zajść w ciążęAle Ty masz dobry poziom AMH![]()
I boję się że on bardzo drastycznie spadnieTak, ale dziecko planuje za 3/4, że chciałabym zajść w ciążę