Lady Loka
Fanka BB :)
AMH nie spada tak drastycznie. Nie ma co gdybać na ten moment. Jak będziesz planować ciążę to wtedy zobaczysz. Nie fiksuj, bo samo AMH to tylko jeden czynnik.I boję się że on bardzo drastycznie spadnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
AMH nie spada tak drastycznie. Nie ma co gdybać na ten moment. Jak będziesz planować ciążę to wtedy zobaczysz. Nie fiksuj, bo samo AMH to tylko jeden czynnik.I boję się że on bardzo drastycznie spadnie
3,18 gdy miałam 38 latCześć mam 29 lat i wynik AMH 3,23ng/ml. Bardzo się boje, czy to dobry wynik i jakie są wasze wyniki?
Ale jaki miała pani wynik w wielu 30 lat?3,18 gdy miałam 38 lat![]()
Czy ma pani pcos?3,18 gdy miałam 38 lat![]()
Nie mam pojecia, byłam singielką bez widoków na kogoś, z kim mogłabym z mojego AMH skorzystaćAle jaki miała pani wynik w wielu 30 lat?![]()
Nie mam.Czy ma pani pcos?
Pytanie było też czy da się go minimalnie podwyższyć po wyregulowaniu hormonówMam pcos
W wieku 35 lat amh 11. W wieku 40 lat amh 23.
2 dzieci z in vitro a trzecie w wieku 40 lat wpadka w trakcie procedury. Po punkcji od razu zaszłam w ciążę.
Masz serio odpowiedni wynik.
Nawet jeśli by ci miało spadać to są kliniki i wtedy dopiero możesz iść tam po pomoc.
Powodzenia
Spada szybko wraz z wiekiem, nawet 30% w ciągu roku ale to jest bardzo indywidualna sprawa.AMH nie spada tak drastycznie. Nie ma co gdybać na ten moment. Jak będziesz planować ciążę to wtedy zobaczysz. Nie fiksuj, bo samo AMH to tylko jeden czynnik.