Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzisiaj 41 dzień cyklu, ciężko stwierdzić ile od owulacji bo lekarz twierdził że na 100% jej nie będzie....a tu niespodzianka?GratulacjeKtóry to dzień po owulacji? Myślę że 7 tydz będzie ok jeśli nie masz wskazań żeby iść wcześniej.
No to superDzisiaj 41 dzień cyklu, ciężko stwierdzić ile od owulacji bo lekarz twierdził że na 100% jej nie będzie....a tu niespodzianka?
No to same pozytywyNo to superTrzymam kciuki ja właśnie się dowiedziałam że 7dni po transferze beta ponad 35 więc trzymam kciuki za Ciebie i za siebie
![]()
Ja bym na Twoim miejscu pojechała na IP. Beta wskazuje ewidentnie ciążę, być może to nic poważnego, się lepiej sprawdzić. Plamienia i krwawienia w ciszy lepiej nie bagatelizować.Dziewczyny po zrobionej becie w sobotę, w niedzielę pojawiło się lekkie plamienie no dosłownie dwie plamki nic więcej myślę sobie że może implantacja... Ale dzisiaj boli mnie brzuch jak przy okresie i plamienie nie ustąpiło wręcz przeciwnie jest tego więcej może nie jest to taka żywa krew... Jutro chciałam iść na kolejną betę zobaczyć czy jest przyrost. Na środę mam wizytę u ginekologa... Ale teraz to już totalnie zgłupiałammoże najzwyczajniej przyszedł mi okres a ta beta 78, 400 to już nie wiem co to było.... Co myślicie?