reklama

wynik progesteronu o czym świadczy?

TakaJa1020

Fanka BB :)
Hej jestem 3/4 dni po owulacji (robilam testy owulacyjne) postaowilam sprawdzić jaki mam progesteron i wyszo 2,7.

Dopiero teraz przeczytalam, że powinno się go robić 7/8 dni po owu i zrobilam za wcześnie :( czy na podstawie tego wyniku da sie poznać czy była w ogóle owulacja? (wg testów i objawów była 23.09) wstawilam wynik w zalaczniku.

Pomózcie.

Załączniki

• prog.jpg
    prog.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 247
reklama
Hej jestem 3/4 dni po owulacji (robilam testy owulacyjne) postaowilam sprawdzić jaki mam progesteron i wyszo 2,7.

Dopiero teraz przeczytalam, że powinno się go robić 7/8 dni po owu i zrobilam za wcześnie :( czy na podstawie tego wyniku da sie poznać czy była w ogóle owulacja? (wg testów i objawów była 23.09) wstawilam wynik w zalaczniku.

Pomózcie.
Progesteron się bada 7-8 dni po owu nie wcześniej. Wynik progesteronu w odpowiednim czasie zbadany świadczy o tym czy była owu czy jej nie było. Powtórz za 5-6 dni i zobaczysz czy u ciebie test owu pozytyw =owulacja.

Czytalam, że ponizej 3 swiadczy że nie było owulacji, ale dopiero 7/8 dni po owu, to tak sobie wydedukowalam, że możliwe, ze jednak ta owu była. Zrobie znow za kilka dni.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry