Zuzkacz
Fanka BB :)
Moze miałaś bardzo szybko owulację po krwawieniuW sensie, że jestem obecnie w połowie dni płodnych po ostatniej miesiączce ale do zbliżeń z partnerem dochodzi codziennie bez zabezpieczeń.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moze miałaś bardzo szybko owulację po krwawieniuW sensie, że jestem obecnie w połowie dni płodnych po ostatniej miesiączce ale do zbliżeń z partnerem dochodzi codziennie bez zabezpieczeń.
A odczytałaś go w czasie czy po?Cephamed wczesny test ciążowy
Cephamed
Tak zrobię. Trzymajcie proszę kciuki, żeby wyszedł pozytywny zanim oszalejęMoze miałaś bardzo szybko owulację po krwawieniunawet jeśli tak było to i tak bardzo szybko ci ten test wyszedł
idź na betę, rozwiejesz wszystkie wątpliwości, albo powtórz test, najlepiej o czułości 10.
W czasie był cień, totalnie nie jasny w odczycie. Po jakiejś chwili wyglądał jak na zdjęciu. Wcześniejsze testy trzymałam przed wyrzucaniem kilka godzin i z ciekawości ma nie zerkałam zobaczyć co się z takim testem dzieje i zawsze przez cały czas był negatywny.A odczytała go w czasie czy po?
Dziękuję za odpowiedź. Wiesz, emocje w takiej sytuacji często biorą górę nad racjonalnym myśleniem i faktamiJak masz dopiero dni plodne to nie ma fizycznie mozliwosci, abys byla w ciazy.