reklama

Wyniki bhcg

Natka2021

Zaciekawiona BB
Witajcie, 1.5temu bylam u gin byl pęcherzyk i mala kropeczka wyliczyła ze 6t+3d. W pon zrobiłam bete wyszła 143481, 0 mlU/ml powtórzyłam po 48h i dzisiaj wyszla 153925, 0 mlU/ml .. Czy nie za maly przyrost? Wariuje.. Ponoc jesli rośnie jest ok.

reklama
Betę bada się na początku ciąży…
Żeby ciąże potwierdzić i ewentualnie sprawdzic jej wartości czy prawidłowo przyrastają . Tylko na początku podwaja ona swoją wartość … potem jej przyrosty stopują…
Badanie Bety na tym etapie to głupota … to tylko dodatkowy stres i zaprzątanie sobie głowy . Na tym etapie to już kontrola usg - ona prawdę Ci powie czy ciąża się rozwija i dziecko prawidłowo rośnie .

Moim zdaniem przy tej wielkości beta powinien być pęcherzyk z bijącym serduszkiem. Dla własnego spokoju umówiłabym się na wizytę jeszcze w tym tygodniu (chociażby na dzisiaj).
Szkoda Twoich nerwów, a stres ciąży nie służy.

reklama
Moim zdaniem przy tej wielkości beta powinien być pęcherzyk z bijącym serduszkiem. Dla własnego spokoju umówiłabym się na wizytę jeszcze w tym tygodniu (chociażby na dzisiaj).
Szkoda Twoich nerwów, a stres ciąży nie służy.
Myśle dokładnie to samo co koleżanka , u każdego może inaczej ale u mnie akurat w 6 tyg i 3 dniu był już zarodek z bijącym serduszkiem .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry