• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyniki hcg

Izosis

Zaangażowana w BB
5 dni przed okresem zrobiłam test, na którym była bladzioszka kreska. Okres planowo miał nadejść 29.07, cykle mam regularne jak w zegareczku.
Moje wyniki hcg:
25.07 - 31
26.07 - 55
27.07 - 81
29.07 - 163
31.07 - 282

Czy te wartości nie są zbyt niskie mimo prawidłowych przyrostów? To normalne, że raz przyrost jest większy a potem mniejszy? Wydawało mi się zawsze, że w pierwszych tygodniach beta goni jak szalona - tak było też w poprzedniej mojej ciąży poronionej, w dniu planowanej miesiączki miałam 460…

reklama
5 dni przed okresem zrobiłam test, na którym była bladzioszka kreska. Okres planowo miał nadejść 29.07, cykle mam regularne jak w zegareczku.
Moje wyniki hcg:
25.07 - 31
26.07 - 55
27.07 - 81
29.07 - 163
31.07 - 282

Czy te wartości nie są zbyt niskie mimo prawidłowych przyrostów? To normalne, że raz przyrost jest większy a potem mniejszy? Wydawało mi się zawsze, że w pierwszych tygodniach beta goni jak szalona - tak było też w poprzedniej mojej ciąży poronionej, w dniu planowanej miesiączki miałam 460…
Nie musisz poczekać i bez sensu robić tyle bety umówić się do lekarza na wizytę około 6tygdona nawet 7 bo wtedy możesz serduszko zobaczyć bijące .beta stopniowo rośnie od razu Ci nie pojawi 10tys np.

Powtórzyłam betę i niestety, fatalnie niski przyrost - 340. Czyli jednak warto dociekać i badać. Tak bym się cieszyła z ciąży… pewnie jak zejdzie ze mnie progesteron to wszystko pójdzie w diabły :-(

Powtórzyłam betę i niestety, fatalnie niski przyrost - 340. Czyli jednak warto dociekać i badać. Tak bym się cieszyła z ciąży… pewnie jak zejdzie ze mnie progesteron to wszystko pójdzie w diabły :-(

Jak dla mnie nie lekarz a Izba Przyjęć szpitala położniczego. Beta rośnie ale źle co jest jednym z objawów ciąży pozamacicznej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry