Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie ma sensu powtarzać beta jest wiarygodna 10 dni. A u ciebie jest to 25 dni U ciebie jest negatywna. Ciąży nie maOstatni stosunek 25 dni temu beta taka jest sens powtarzać ?
Dzięki, bo myślałam że trzeba powtórzyć jeszcze dla pewnościNie ma sensu powtarzać beta jest wiarygodna 10 dni. A u ciebie jest to 25 dni U ciebie jest negatywna. Ciąży nie ma![]()
Nie ma potrzeby za dużo dni minęło. Taki wynik jest wiarygodnyDzięki, bo myślałam że trzeba powtórzyć jeszcze dla pewności
Zrobiłam jeszcze taki zwykły test
Uff... bo już szkoda nawet mi pieniędzy na bete I robienie testówNie ma potrzeby za dużo dni minęło. Taki wynik jest wiarygodny![]()
Dziękuję za odpowiedźNegatywny wynik bety jak i test. Owszem szkoda pieniędzy bo u ciebie jest jasny wynik po 20 paru dniach. I testy będą negatywne. I bety też nie ma sensu powtarzać. Bo wyjdzie negatywna. W ciąży nie jesteś.
Może nie dać jeśli jest robiona za szybko a daje wiarygodny wynik po 10/12 dni. A u ciebie jest to 25 dni więc jest to wynik bardzo wiarygodnyDziękuję za odpowiedź, bo już nie wiedziałam czemu wierzyć bo w internecie na forum( w którym wypowiada się lekarze ) napisali ze beta nie daje zawsze pewności ale jest swoistym wiarygodnym badaniem