Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Matko ja sie juz boje tam zagladac bo zawsze tyle pozamawiam [emoji14]dziewczyny zróbcie sobie zakupy na aliexpress
Wiele pierdołek już przyszło i są fajne (tanie!). czas oczekiwania od 3 do 8 tygodni, ale mamy czas![]()
Ale ja jestem tego swiadoma, ze roznie dzieci reaguja na rozne firmy pampersow, wcale nie glosze opinii, ze teraz wszyscy nie kupujcie dady bo u nas sie nie sprawdzily@safiya właśnie wczoraj aliexpress przeglądałam[emoji1] i też stwierdziłam że coś tam zakupię[emoji16]
Co do pieluch dada ja myślę że to indywidualna sprawa znam kilkoro dzieci ktore osławione pampersy uczulają a tańsze pieluchy nie... nie oszukujmy w pampersach też od cholery chemi... wiec to zależy od dziecka...
W żłobku wiekszość dzeci leci a dadach oryginalne pampki nosi chyba tylko 6 albo 7dzieci na 30zapieluchowanych...
Jak już korzystałam z jednorazówek to kupowałam różne i pampki i dady i inne... i właśnie w pampersach mi się mloda przesikiwała w nocy... choć teraz te nowe są fajnie chlonne i już tak nie wiszą do kolan jak dziecko siknie...
Szczerze to wiem że jak uczulenia dzieck nie będzie miał to wolę kupić tańsze pieluchy bo i tak to ostatecznie idzie w śmietnik... wiec po co przepłacać...[emoji1]

w sobotę dowiozę jeszcze ciuszki, które kupiła moja mama to będzie sajgon!