reklama

Wyprawkowo ;-)

Truskffka ja korzystałam z jelpa...czy drogo nie wiem. On jest bardzo wydajny i jak się trafi na dobrą promocję to zdecydowanie się opłaca:) Ja polecam stronę PromoBaby.pl i tam możesz sobie wyszukać albo według produktu albo według sklepu:))

reklama
truskaffka ja misję pranie rozpoczynam w poniedziałek - koleżanka poleciła lovellę właśnie i ją zakupiłam, płynu do płukania nie będę używać - im mniej chemii tym lepiej (położna też mówiła żeby nie używać) zmiękną po prasowaniu . Jak dzidzi uczuli to pewnie jednak w jelpa zainwestuję:)

Ja dzis użyłam Lovela,a wybrałam go nie z jakiegoś szczególnego względu. Nie słyszałam za bardzo opinii o proszkach więc wzięłam na próbę. Jak będzie coś nie tak to kupię np. JELPa. Tylko muszę dokupić jeszcze jeden do białego.

Betina ja mam sterimar baby zakupiłam aspirator do noska - gama czy jakiś taki. jak mała podrośnie to katarek zapodam (taki do odkurzacza) a na szkole rodzenia mówiła kobita (położna) że wystarczy nawilżyć patyczek do ucha i delikatnie oczywiście przeczyścić.

Betina79 wodę morską sobie kup i aspirator do noska.
Generalnie czyścisz jak widzisz że coś tam jest ale na początku noworodek dużo kicha, i w ten sposób sam oczyszcza sobie nosek więc nie ma czasami potrzeby by mu tam ingerować.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry