Casablanca1234
Fanka BB :)
Czy Wasze dzieci maja takie dwie wystajace kosci z tylu glowy. Moja corka ma prawie 15 mcy i jedna taka jakby wieksza. Nie widze tam zandego guza jest twarda jak kosc ale dziwi mnie czemu wieksza? To normalne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czy Wasze dzieci maja takie dwie wystajace kosci z tylu glowy. Moja corka ma prawie 15 mcy i jedna taka jakby wieksza. Nie widze tam zandego guza jest twarda jak kosc ale dziwi mnie czemu wieksza? Tydzien temu uderzyla sie w główkę ale jak dotykam to ja to nie boli nie ma reakcji na bol.
na srodku z tylu glowy sa dwie kosci i jedna jest większa.Chodzi Ci o potylicę po bokach? To normalne taka budowa czaszki. Może być jedna większą druga mniejsza tak samo za uszami też są takie wystająceczaszka rzadko kiedy jest równa. Jednak jak Cię to bardzo niepokoi warto zapytać lekarza
![]()
Chodzi Ci o potylicę po bokach? To normalne taka budowa czaszki. Może być jedna większą druga mniejsza tak samo za uszami też są takie wystająceczaszka rzadko kiedy jest równa. Jednak jak Cię to bardzo niepokoi warto zapytać lekarza
[/QUO
i co lekarz powiedzial? jest to normalna budowa czaszki?Corka uderzyla sie o stół ale nie wiem dokładnie w które miejsce. Siniaka nie ma tylko moze ta kosc jakaś obita jest. Jak ja dotykam to nie sygnalizuje mi ze ją cos boli. Nie wiem co myśleć, boje sie zeby nie zrobilo sie nic w srodku. Wizyte u lekarza mam za 2 tyg