• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Za mały przyrost beta HCG

Dziewczyny! Wiem, że ten temat przewija się non stop. Otóż według internetowych kalkulatorów mam za niski przyrost bety. Lekarz dopiero w środę, a ja fiksuje z nerwów... Pomóżcie mi to zinterpretować.
Poniedziałek 10.02.2020 wynik 2382, natomiast dziś 14.02.2020 5383.
Wydaje mi się to sporym wzrostem, ale każdy kalkulator mówi że źle... Stres mnie zaraz zje. :(

reklama
Niestety z samej bety na tym etapie nic nie wywróżysz. Tylko usg powie Ci czy jest dobrze. Od ok 1000 powinien być widoczny pęcherzyk. Na planowej wizycie w środę juz powinno chyba być serduszko. Myślę ze taki przyrost nak masz niczego nie przekreśla, wiec poszukaj sobie jakiegoś zajęcia do środy, a jak nie dasz rady, to idź do jakiegoś gina na usg. Jak zobaczysz pęcherzyk we własciwym miejscu juz może z widocznym zarodkiem to odetchniesz😊powodzenia!!!

Niestety z samej bety na tym etapie nic nie wywróżysz. Tylko usg powie Ci czy jest dobrze. Od ok 1000 powinien być widoczny pęcherzyk. Na planowej wizycie w środę juz powinno chyba być serduszko. Myślę ze taki przyrost nak masz niczego nie przekreśla, wiec poszukaj sobie jakiegoś zajęcia do środy, a jak nie dasz rady, to idź do jakiegoś gina na usg. Jak zobaczysz pęcherzyk we własciwym miejscu juz może z widocznym zarodkiem to odetchniesz😊powodzenia!!!
Pierwsze USG za mną, mam pęcherzyk, ginekolog powiedział, że "siedzi" idealnie. W środę mam to kolejne. Mówicie, żeby nic nie przekreślać? :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry