reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ząbkowanie

mamy nieprzebita pierwsza pereleczke:-D:-D:-D cudnie wyglada tez bez wiekszych objawow.... tylko pchal wszystko do geby:rofl2: no to ciekawe sie przebije?

reklama
:-D :-D :-D

u nas to samo. ząbków brak, a ja raczej wolałabym żeby były jak najpóźniej ;-)
Ja też wolałabym żeby były później :confused2:...no ale widać nie mam na to wpływu...Apropos żelu na ząbki...mam wrażenie że on jakby przeciągał to ząbkowanie...Poważnie..Jak nie posmaruje to z dnia na dzien więcej widać kiełka...a jak posmaruje to ani rusz...nie wiem o co kaman...pewnie ja mam jakieś dzikie wrażenie :rofl2: A my używamy Dentinox Gel....łagodzi objawy i bardzo Piotrkowi smakuje

no i ja dotarłam...u nas są trzy ząbki na dole i czwarty się właśnie przebija...a mała daje czadu:rofl2:

U nas nadal nic, ale dzisiaj dał popis podgyzania, rzucił sie na książeczkę (taką do kąpieli), obślinił, pomamłał, potem dorwał pieluszkę, która po 5 minutach zamienił na samochodzik do kąpieli, nastepnie gryzaczek, żeby wreszcie zdradzic go dla ogona swojego pieska pluszowego. No i przez połowe mamłanio obsliniania gadał. Musze go nauczyc że z pełnymi ustami sie nie mówi.

Jejq u nas nadal nic, a maly daje czadu juz chyba 3 miesiac( z malymi przerwami na szczescie). Ile te zeby moga isc?Ostatnio mamy jakis krytyczny moment. Cycka w nocy juz nie chowam i nie licze ile razy karmie, bo lepiej sie nie zalamywac.

reklama
Do góry