reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ania - przez chwilę myślałam że wrzuciłaś pokazać nam test ciążowy i aż zamarłam :-) .... ja nie wiem jak to jest z tymi testami owulacyjnymi , ale mi też w drugiej połowie cyklu cały czas wychodzą kreski :confused2: .... trzymam kciuki żeby to u ciebie było oznaką fasolki :tak: .... a może to jakaś druga owu ? :nerd: .... nie wiem czy takie coś możliwe :sorry:

ilonka - napisz mi krok po kroku jak do blondynki jak to zrobić bo ja kompletnie nie wiem co tam kliknąć ... w ogóle głupia ta strona :oo:

Ostatnia edycja:
reklama
eeeee tak głupia, własnie ze enpr jest najelpszym dla mnie programem :)
w swojej tabelce naciśniej na dziejszy dzien, i w tej tabelce masz kalendarz na górze, wiec znajdz dzien w którym teraz @ naciśniej na tą daję i wtedy po prawej stronie tableki masz znak @ i naciszkasz go i potem na dole tabelki ZAPISZ i tyle, program sam zmieni dzien @ i zmieni CI sie tablelka tak ze dziś nie bedei 2 dzien cyklu tylko 5 dzien :p spróbuj :)

ania mi w ostatnim cyklu testy podczas owulacji nic nie pokazały!! A za to 4 test wyszedł pozytywny... tylko że wtedy już byłam po owulacji. Nie zorientowałam się bo mi się cykl skrócił. Ja tam już do końca tym testom nie wierzę...
ilonka masz rację co do enpr. Super sprawa. Ktoś genialny na to wpadł:)))

Ilona powiedz mi kiedy zacząć mierzyć tempkę ?? którego dnia okresu??pierwszego?? bo jak nam nic nie wyjdzie to na 100% zaczynam mierzyć od kolejnego cyklu.Założyłam już sobie konto nawet :) na enpr.pl

Hej dziewczynki, dawno do Was nie zagladałam jakoś nie było czasu i leciutki kryzys miałam, ale już minął na szczęscie i niedługo zaczynamy działac:-) zakupiłam testy owulacyjne i od niedzieli zaczynam robic:-)
po naszym wykresie widzę, że losiczce się nie udało, mam nadzieję, że będzie dalej próbowac, losiczko głowa do góry!!!!
czy mamy jakąś nową fasolkę bo jakoś nie wyczailam na tych kilku stronach, ktore przeczytałam wyrywkowo:zawstydzona/y::-(

Ja prowadzę cykl i kartę ciąży na skarmamy, i tam wygląda to całkiem inaczej, a enpr to naprawde bardzo przejżysty program wiele fajnych info, mozna wpisywać i dodpisywać co ważne bo na skarbmamy juz nie można dopisać np jaki ma sie rodzaj śluzu a na enpr mozan wiele wpisać i odczuć i granic i rodzai śluzu, na początku nie wiedziałam ze tak mozna ale po czasie doszłam do wszystkiego :)

a testy owu robiłam raz w życiu, w lipcu na obserwacji cyklu i mi wyszedł własnie daleko po skoku pozytywny wiec wkurzyłam sie i powiedziałam ze to bedzie pierwszy i ostatni a potem wyczytałam ze tak czasem sie zdarza ze stęzenie osiąga wyzszy poziom np pare dni po owu :)

Ania jesli chcesz mierzyć w ustach to od 1 dnia juz możesz a jak w pochwie ( moim zdaniem jest wiarygodniejsza tempka) to góra od 6 dnia czyli jak juz nie ma krwawienia :)

MałaMI - własnie najgorsze to te pierwsze dni @ a potem jak zbliża sie owu to jest lepiej :) super ze jestes :* kciuki i fluidki na nowy cykl &&&&&&&&&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Ania prawie mi serce wyskoczyło! Już myślałam, że to Ciążowy teścior, a co do owu, dziś wyczytałam, że można mieć dwie owu w cyklu, dlaczego się tak dzieje nie napisali, ale tak jest na pewno. Ostatnio nawet w telewizji była babeczka, która chodziła w ciąży z bliźniakami, tylko, że jeden był dwa tygodnie starszy od drugiego:szok: Dlatego trzeba sobie szaleć cały miesiąc!
Ilonka super, że się lepiej czujesz, a różowy suwaczek pędzi jak szlony:-D
Jane, właśnie dużo dziewczyn pisze, że z tymi testami jest różnie:no:
A ja to się dzisiaj dziadosko czuję, głowa mnie boli, brzuch mnie boli, nawet sobie zmierzyłam temperaturę pod pachą;-) i mam 37,6 coś czuję, ze mnie jakaś grypka chyba dopada:-(

ilonka - kurcze nastukałam tych wykresów i żaden się nie udał ... jak już niby sutawiłam od 30 grudnia to pokazuja mi się na wykresie tylko trzy linijki i tak jest na każdym nowym jaki stworzyłam a nie mam całego pola na wykres :wściekła/y: .... ja to jednak jestem za tempa do tej stronki :confused2:

Lorelain bo może trzeba odhaczyć znaczek @ na tym dniu co zaznaczyłaś czyli na 2 styczniu ::p a potem dopiero na 30 zaznaczyć @ :)
axarai no leci ten mój suwczek, w sumie to juz bym chciała aby był np 17 tydzien , wtedy bym juz czaiła sie na "motylki w brzuchu" :) ale do tego czasu jeszcze troszkę , a TY sie kuruj jakoś, miód,czosnek ciepłe mleczko i kołderka :) ale wiecie co ?????póki mróz nie złapie bedą takie choróbka niestety !!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry