Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam was z rańca
Dziewczyny nie testujecie? zróbcie testa, ja się też bałam jak djabli ale w końcu zrobiłam i zobaczyłam II krechy Dzona te szare butki są śliczne ja też lubię szpilki
Marta, no zatestuję jutro, bo pewnie do poniedziałku nie wytrzymam. Rano nie mialam siły, bo trzeba było zwlec się do pracy
Poza tym boję się wyniku, a jak będzie "+", ucieszę się, ale też będę przerażona, bo klamka już zapadnie. Kurcze też tak miałyście? Radość, ale też strach czy się podoła:-(
Zdjęcia już wysłane do mężulka, może fundnie na rocznicę
Katt u mnie też tak było, najpierw się modliłam żeby były dwie krechy a jak je zobaczyłam to teraz panikuje czy wszystko dobrze i fasolka na pewno tam jest scotland jeszcze raz moje gratulacje
Witam sie scotland gratuluje))czyli udało siegratuluje!!!!! katyb poki nie ma @ nie ma co sie dolowac,moze jeszcze tempka skoczy,zobaczysz jutro jak bedzie..ja nadal trzymam kciukaski&&&&&&&&&&&&&&& dzoana, katt a wy testujcie i nie trzymajcie nas dluzej w niepewnosci))tempki macie bardzo ladne))
powiedzcie mi dziewczyny czy po luteinnie sa takie wieksze i nabrzmiale cycuchy?wogole to mam takie jakies bolne na dotyk..zawsze mialam tak przed samiutenka @,dzien,dwa..oby tylko sobie nic nie wkrecac...nie lubie teraz tego teraz tego czekania,nakrecania sie zeby pozniej znowu zobaczyc jedna kreche na tesciorkuno: