A
Agutek
Gość
Idź do sklepu. Jeśli się popsuł to muszą uznać reklamację 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

oczywiście że wymieniąJestem wściekła. Popsuł się garnuszek na klocuszek. Obojętnie w którą stronę sie go wlącza to jest to samo - kształty, a nie liczby. A podobo te zabawki się nie psują. Myślicie, że wymienią mi go w sklepie? Bo chyba jest na te zabawki gwarancja, w końcu to FP.
jesli masz rachunek

?Ewa, Boże co ty o tej porze robiłaś przy kompie?
Wiktoria usypia o 22ej, więc dopiero wtedy mam czas. A niestety ściągnęłam z netu wirusa i nie dało się inaczej go usunąć jak tylko przez sformatowanie dysku. No i trochę zajęło mi czasu wgranie wszystkiego od nowa.Ostatnio córcia wstaje o 9-10ej, a ja razem z nią :-) Najwcześniej wstaje o 8-9ej.Ewa a o której wstajesz?
to tak jak myOstatnio córcia wstaje o 9-10ej, a ja razem z nią :-) Najwcześniej wstaje o 8-9ej.
, współczuje wirusa, mam nadzieje że mój komp żadnego nie ma bo ja nie umiem z tym walczyć 
Laura jak słyszy te piosenki i patrzy na animowane teledyski śmieje sie w głos, klaszcze i już nie ważne czy mama sobie gdzieś pójdzie czy nie (wcześniej nie mogłam jej rano samej zostawić bo był pisk więc zanosiłam ją do babci łóżka) 

my oglądamyto tak jak my, współczuje wirusa, mam nadzieje że mój komp żadnego nie ma bo ja nie umiem z tym walczyć
Dziewczyny ostatnio odkryłam zaj***sty program na kanale Vh1 (jeśli któraś z Was go ma oczywiście ;-))
od 8-9 rano leci "rock your baby", normalnie szokLaura jak słyszy te piosenki i patrzy na animowane teledyski śmieje sie w głos, klaszcze i już nie ważne czy mama sobie gdzieś pójdzie czy nie (wcześniej nie mogłam jej rano samej zostawić bo był pisk więc zanosiłam ją do babci łóżka)
![]()
dużo tych pioseneczek mamy nagranych a dvd
szczególnie Natalcia lubi Bebe Lillyto tak jak my, współczuje wirusa, mam nadzieje że mój komp żadnego nie ma bo ja nie umiem z tym walczyć
Dziewczyny ostatnio odkryłam zaj***sty program na kanale Vh1 (jeśli któraś z Was go ma oczywiście ;-))
od 8-9 rano leci "rock your baby", normalnie szokLaura jak słyszy te piosenki i patrzy na animowane teledyski śmieje sie w głos, klaszcze i już nie ważne czy mama sobie gdzieś pójdzie czy nie (wcześniej nie mogłam jej rano samej zostawić bo był pisk więc zanosiłam ją do babci łóżka)
![]()

A można je gdzieś znaleźć w necie?my oglądamydużo tych pioseneczek mamy nagranych a dvd
szczególnie Natalcia lubi Bebe Lilly