reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
moja córcia to siada na tym garnuszku jak na nocniku:szok: przybliża twarz do otworu garnka i patrzy co jest w środku:szok:
nawalanie klockiem o pokrywkę to standard

WYWROTKA KIDDIELAND (297924828) - Aukcje internetowe Allegro

a ja polecam takie autko, Ignaś dostał pod choinkę od wujka M. i naprawdę jest fajny. Ma 4 klocki które wkłada się na górze i po bokach, dodatkowo rozkładają się one w postaci zwierzątek (np trójkąt to ryba a koło ptaszek) a jak się je włoży to każdy otwór wydaje inny dzwiek, jest on krótki ale Ignaś zawsze słucha z zaciekawieniem:-)
Po naciśnięciu ludzika na kabinie jest odgłos odpalanego samochodu i Ignaś jak to słyszy to robi brrrum:-), są też przyciski które imitują rózne odgłosy np młotek, piła wiertarka, przerzucanie węgla:-D. Wprawdzie to nie FP ale jest wykonana solidnie, zaliczyliśmy już klika upadków z łóżka i dalej działa. Wujek chciał kupić wywrotkę FP ale facet u nas w bobasie doradził to i jesteśmy zadowoleni:tak: tak że na roczek jak najbardziej polecam

a ja dzis kupiłam garnuszek bo w sobotę w pracy męża jest zabawa choinkowa, ale szkoła funduje preznet dzieciom od 2 roku życia więc musieliśmy sami kupić

dałam 95 zł a przed Mikołajem w carrefourze był po 69, pluję sobie w brodę że wtedy nie wzięłam:wściekła/y:

agutek - to piszez, że taka cichutka ta melodyjka w żyrafce??? bo u nas też i już miałam baterię zmienić:-D

ewa - wg mnie jakiś sorter lepszy niż żyrafa, Zosię nie bardzo kręci to drugie:no:a klocki sensoryczne ogląda, potrząsa nimi.
Schowałam jaj teraz żółwia i żyrafę bo się już opatrzyła, za tydzień wyciągnę i znów będzie zainteresowana:tak:

dziewczyny kurier dziś przyniósł wózek Titanium Baby Spider NOWOŚĆ kolekcja 2008 (294399157) - Aukcje internetowe Allegro
aaaaaaaaaaaa , ale się cieszę. Jest poprostu bombowy i sto razy lepszy od mojego baby confort, za który bym kupiła z 5 spiderów aaaaaa:-D:-D:-D:-D:-):-):-). polecam goraco:
świetnie się podbija, jest duży, ma regulację siedliska, bardzo lekki - zmieści się wszędzie , do tego torba do spakowania wózka, spiwór, folia i to wszystko tylko 349,99 - mhhhh miodzio

reklama
Ja kupiłam małej ostatnio kilka nie tanich zabawek, pobawiła się troche i do konta poszły. Bardziej interesują ją plastikowe sitka i niektóre przybory kuchenne. :tak::baffled: Stwierdziłam, że chyba dokupię jej takich pare drobiazgów ze sklepu po 4 zł i niech się cieszy :tak::-) Manualnie też można przy nich kombinować i będą na zmianę z grającymi :tak:

Do góry