Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja narazie patrze.. nie bede teraz kupywac, maz chce bym kupila na miejscu nie online ,,,,a jak cos sie popsuje to musze go odeslac i bede czekac z 3 tygonie itd....wiec wazne to jest jaki bedzie w prowadzeniu ale online tego nie sprawdze ...nastepny minus ,,plus na kroj moge popatrzec wozka ;-)chmurka może nie w tej chwili ,ale w najbliższym czasie.
chce zakupy rozłożyć na raty.
zapominajka a dlaczego byś odrzuciła akurat ten?
kinga ,bo chyba niedoczytałam ,czy ten wózek ,który ty pokazujesz na skrętne koła?
no właśnie czy to instone czy skrętne czy nie?
Ja narazie patrze.. nie bede teraz kupywac, maz chce bym kupila na miejscu nie online ,,,,a jak cos sie popsuje to musze go odeslac i bede czekac z 3 tygonie itd....wiec wazne to jest jaki bedzie w prowadzeniu ale online tego nie sprawdze ...nastepny minus ,,plus na kroj moge popatrzec wozka ;-)
| [FONT=verdana,arial,helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT] | [FONT=verdana,arial,helvetica][SIZE=-1]"Angelsounds, das Original, Ultrasound Gerät, Fetal Doppler" ma mi sie pojawic za 5 dni Nia-Jak bedziemy zwiedzac sklepy to napisze [/SIZE][/FONT];-),napewno musi byc lekki .[FONT=verdana,arial,helvetica][SIZE=-1] [/SIZE][/FONT] |