Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hehe, sama bym ponosiła, bo na żywo lepiej wyglądają I kupiłam synkowi pierwsze dwie zabawki. Mięciutkie i bezpieczne oczywiście (mam dziwny i niczym niewytłumaczalny sentyment do pluszaków z tzw. "mokrym" futerkiem)
zakupki fajowe.... Ja tez mam bzika na punkcie tych misiaczkow (moja mama wlasciwie)... ale ja znalazlam tanie miejsce ich zakupu ;-) Czasami trafiaja sie w sklepach z odzieza uzywana.... wystarczy wyprac i sa ekstra :-)
Kira, specjalnie dla Ciebie ogólnie wszystkie ciuszki razem zebrałam aby za dużo fotek nie wyszło
i tylko te w rozmiarach 55 do 68, bo te większe jeszcze w workach leżą u teściów na strychu.
ciuszki: 41 pajacyków, 28 śpioszków, 32 kaftaniki, 15 podkoszulków, 18 body
21 czapeczek
skarpetki 13 par
kombinezony 4 sztuki
ubranko do chrztu
a maskotki po mnie, te które zachowały się w dobrym stanie, uprane w woreczkach foliowych od kilku lat leżą u mojej mamy i czekają na swój wielki comebeck
No, Dynia... ldanie tego nachomikowalas ;-)
W takim wypadku musze mojemu kon=chaniu pokazac i wychodzi na to, ze powinnam dostac kaske na 3 kombinezoniki ;-) Kilka par skarpetek i czapeczek... Niestety body mam wiecej, kaftanikow raczej tez.... ;-) Ale zawsze to cos bedzie ;-)