reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

Rybko piękne masz ciuszki dla synka, ja jeszcze nic nie prałam ;)
Karola masz rację teraz wszystkie ciepłe rzeczy schodzą jak ciepłe bułeczki piękny masz komplecik

To moje ostatnie zdobycze
Dla mamy laktator i 2 koszule do szpitala, jedna rozpinana, druga z dziurkami na cycuchy ;)
dscn03789bf.jpg

kolejny recznik kąpielowy, termosik i butelka niekapka (dostałam gratis do laktatora ;) )
dscn03797ac.jpg

kolejny kocyk i komplecik od babci
dscn03802db.jpg

sukienusia z kapelusikiem na 6 miesiecy ;)
dscn03817hn.jpg

częsc z całego kompletu pościeli, niestety nie ma jeszcze łózeczka i prezentuje sie mało ciekawie
dscn03839vt.jpg

kosmetyki dla Olci
dscn03845jf.jpg

reklama
wow, jakie pieknosci. Ja sie tylko zastanawiam, gdzie to wszystko bede zbierac, Myfcia masz super ta szafeczke, wszystko mozna pieknie poukladac, a ja nie wiem czy kupowac szafeczke czy wreszcie zrobic porzadek z naszymi rzeczami i torche powywalac :(

Karolla super zakupki a sukienusia pobiła wszystkie cudna ;D I widzę, że już kosmetyki do pielęgnacji stoją (powiedź sprawdzona ta firma) bo ciągle nie wiem co wybrać tyle tego ;D

Karolla ja tez chce taką sukieneczkę (oczywiścienie dla mnie ;)) Piekne ciuszki

A co do koszul to spytalam moja koleżankę, która rodziła rok temu. Miała 2 koszule z rozcięciami: jedna OK - rozcięcia byly dość duże i sie sprawdziły, a druga do niczego - cysie nie mieścily sie w szparki, więc nie mogła zupelnie w niej karmić. Tylko nie wiem jak duże były te duże rozciecia. :(

Rybko słyszałam że te kosmetyki nie uczulają i widze że tak jest bo szwagierka ich używa po tym jak Johnsona zaczęły uczulać
pewnie wyjdzie w użytkowaniu ale mam nadzieje ze bedą ok i mają miły zapach nie są jakieś mega perfumowane ;)

Oj jak sie cieszę. Znalazła wreszcie malutki kocyk po Matim (poszukiwania trwały ponad 3 miesiące :laugh:). Oczywiście byl u nas w domku. warto czasami posprzątać przed świetami ;) No to jeden zakup juz z głowy. A tak przy okazji pochwale sie też rozkiem
kocyk4ra.jpg

rozek1jz.jpg

O Karola widzę że rożek tez masz taki z którego potem można zrobić kołderkę do wózeczka ;)
ja tez taki rozkładany wybrałam by miał kilka funkcji nie tylko rożka, a fajnie że masz po Matim
rzeczy dla córci zawsze Ci cos odejdzie ...
Ja naliczyłam 4 kocyki chyba mi już wystarczy ;D

dziewczyny super ciuszki a Karolla to ma same najfajniejsze rfzeczy jakie chciala bym miec :-)
ja podobnie jak Karola7 posciel ubiore przed porodem rzeczy sie nie zakurzyla....

reklama
hahah karolla tylko raz widzidzialam siusiaka mojego maluszka...wiec khmmm jesczze nic nie widomo .... pewnie ostatnie usg potierdzi plec jesli maly tym razem cos pokaze...

Do góry