Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
blond, super pomysl, a Emilka wyglada jak prawdziwa dama nawet w kapieli:-) karolla, pieeeekne buty, no i w ogole super zakupki.
co do pieluch, to ja na zmiane pampersy i huggiesy, ostatnio znowu do papmersow sie przekonalam, choc byl czas, ze tak jak karola mowisz, przeciekaly, albo to byl czas kiedy Teo wiecej sikal, sama nie wiem, my obecnie uzywamy4+ i 5, i jak na razie jest ok.
blond super ten polkapelusz kapielowy Emilki a i widze, ze siedzonko kapielowe ma. Mysmy sie zastanawiali czy tez nie kupic, ale jednak stwierdzilismy, ze nie i Eryk szaleje w wannie na czworakach i wyczynia swoje dziwne figury ;-)
Cześć dziewczyny ja tylko na momencik. Blad ależ ta moja sistrzenica piekna a w kąpieli to tak jak kapelusik by miala.Pozwoliłam sobie wkleic tą fotke u nas na kwietniówkach(nie gniewaj sie)bo była mowa o takich daszkach.
Pozdrawiam lutóweczki,papa.