reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy :)

reklama
die piękne zakupy zarówno te dla grocha jak i dla Ciebie!! Dla chłopców też są śliczne ubranka
(zresztą widać po tych co kupujesz) więc nie dołuj się:pP

Przejrzałam strony z Waszymi zakupami. Świetne łupy. :) :) Ten wątek robi się coraz ciekawszy. :-) Za dwa tygodnie może wybiorę się na cotygodniowy bazar w moim mieście. Mama mówi, że ponoć teraz jest duuużo ubranek dla niemowlaczków i może wytarguję coś fajnego w atrakcyjnej cenie i dobrej jakości (niektóre marki można kupić w centrach dziecięcych).

Die Perle super te rzeczy, bielizna sliczna więc mąż szczęśliwy pewnie :)
Nnatalie fajnie dostawać ubranka bo to duża oszczędność, zwłaszcza że na początku z ubranek wyrastają dzieci w moment. Z drugiej strony zazdroszczę że Ty możesz wszystko kompletować sama, ja ani z Nelą, ani teraz nie mam takiej możliwości bo jestem zasypywana ubrankami. Twoje rzeczy słodkie, a te butelki kiedyś sama oglądałam- my mieliśmy też z TT i są super.
Agnieszkaala ja kupiłam póki co jedną paczkę, z pół paczki mam od koleżanki i nie kupuję więcej. W razie czego się dokupi. Myślę że na początek dwie paczki wystarczą.
Pannacota ja kupuję co jest akurat w promocji, ale pewnie będziemy lecieć na Dada z Biedronki. Mam z pampersa białe i zielone (były bardzo tanie 20 zł za 6 op. więc kupiłam), mam też z J&J i są całkiem fajne, mam z Rossmanna, jedne Kauflandowe i wspomniane Dada.
Z Nelą kupiłam chyba większość dostępnych chusteczek na rynku i tak sobie testowałam.

die, natalie super zakupki :-)
Carla super paczka :-)
agnieszkaala ja tez nie kupuję typowego rożka, ale taki ROŻEK becik KAPTUREK+uszka+PUSZYSTY kocyk KOLORY!! (3290089540) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dziś rano wybrałam się z mężem do hurtowni (mamy taką fajną w Wrocławiu) i kupiliśmy: pościel (mąż wybrał
biggrin.gif
pozwoliłam
wink2.gif
), kołdre i podusie, kocyk gruby, pieluszki tetrowe kolorowe, butelkę TT (była promka, że druga gratis). A potem z Mamą wybrałam się na łowy ciuszkowe
yes2.gif
biggrin.gif
I oto moje kolejne skarby:

W Smyku była promocja "ubranka -30%"
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Teraz stopuję i czekam na kolejne mega promki. Zostały mi już do kupienia dosłownie pojedyncze sztuki, bo tak jak mówiłam wcześniej dużo mam od siostry i od szwagra.

A teraz idę odpoczywać, bo nogi mi do tyłka wchodzą.

Oskaa, jakie fajne ciuszki dla małego bombowca. :-D Ten rożek jest cudny. Mam już jeden, zwykły, więc nie wiem, czy drugi kupować...

Ja obecnie czekam na dwie pościele handmade'owe do łóżeczka i wózka. Na dniach przyjdą. :)

reklama
deli to body z dł. rękawem to z Coccodrillo, ale też z promocji 29,90,- (oni mają też fajne rzeczy, ale drogie :szok:) a reszta ze Smyka. Pajace: z żyrafką 45,- - 30% a z autkiem 49,- -30% - one są takie cieplutkie, grube, akurat na jesień/zimę :-)

Do góry